Gratis fragt på alle bestillinger i dag - gælder kun med DAO pakkeshop*
GRATIS FRAGT! PÅ ALT BAMBUS - T.O.M SØNDAG D. 06.02.23
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Guide Hvad er det bedste sengetøj
Guides

Guide: Hvad er det bedste sengetøj?

Det er et evigt spørgsmål, og der findes jo egentligt ikke et korrekt svar på det. Vi er heldigvis alle sammen forskellige. Jeg har skrevet dette blogindlæg, så det gerne skulle være nemmere for dig at navigere i fordele og ulemper ved de enkelte tekstiler. Som sagt er især sengetøj en smagssag, og hvorvidt du kan lide det hårdt eller blødt, er din sag. Vent, det lød forkert. Jeg mener en rug eller blød overflade. Nu er vi på et sidespor, så vi må hellere komme til sagen. Så håber jeg, at du kan finde DIT næste sengesæt blandt de 7 finalister.

Læs artiklen
Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt
Guides

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt

Du når til bunken af vasketøjskurven og du bliver mødt af et hav af underbukser, der bare venter på at blive lagt sammen. Du ruller med øjnene og lægger hovedet i hænderne. Du kommer jo til at drukne i det… Det magter du simpelthen ikke, og de bliver derfor smidt ind i skuffen – hulter til bulter. De fylder alligevel ikke så meget, so where is the harm in doing that? Men vi har gode nyheder til dig: Sådan behøver det slet ikke at være!

Læs artiklen
Guide: Sådan folder du dine håndklæder
Guides

Guide: Sådan folder du dine håndklæder

Tørretumbleren bipper. Dine håndklæder er nu færdige og dejlig varme, men der er et problem… de skal lægges på plads. Og det er bare noget, som ingen af os ser frem til. Men når alt kommer til alt, så er det bare noget, som skal ordnes. Vi vil i denne guide derfor beskrive og vise dig, hvordan du kan folde dine håndklæder sammen på en overskuelig måde og indbydende måde.

Læs artiklen
Folde stræklagen sammen - Bambuni
Guides

Guide: Sådan folder du dit stræklagen

Vi kender alle at nå til bunden af vasketøjskurven, og nederst ligger facon- eller kuvertlagnet og kalder, vi orker det bare ikke – for det er bøvlet at lægge sammen. Vi har ENDELIG fundet den hurtigste, nemmeste og flotteste måde, så du kan lægge dit stræklagen sammen uden frustrationer.

Læs artiklen
Guide: Hvor meget søvn skal man have?
Blog

Guide: Hvor meget søvn skal man have?

Vi har alle hørt det før: Du skal sove 8 timer om dagen, ellers er du ikke veludhvilet. Jeg synes det er en forsimpling af noget komplekst, og virkeligheden er jo – heldigvis – en hel anden. For den forsimplet version er ikke nutidig, og afspejler ikke den videnskabelige evidens på området. Med andre ord ændres vores søvnbehov med tiden.

Læs artiklen
Undgå sure tæer - 5 gode raad
Guides

Guide: Undgå sure tæer – 5 gode råd

Du kender det garanteret: Din sko lugter grimt, når du tager den af, og du er bekymret for om nogle lægger mærke til det. Du rynker på næsen og bliver måske en anelse berørt af det. Bare rolig! Det er fuldstændig normalt at svede, især på områder, hvor huden ikke får lov til at ånde så meget. Undgå sure tæer med disse 5 gode råd og få friske fødder.

Læs artiklen
Min kurv
? Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.