💝 Kom i gang med juleshoppingen online i god tid, så dine gaver kan nå frem før jul 🎁

DAO 34 kr. – gratis over 399 kr. – 1-2 dage
Fri fragt ved køb over 399 kr.  DAO dag til dag-levering    90 dages pengene tilbage garanti

Returnering til Bambuni

Ønsker du at returnere nogle af dine bambus varer? Så kan du følge vejledningen her på siden. Vi har forsøgt at gøre det så let for både dig og os, som muligt.

Download returseddel

For at returnere skal du downloade vores returseddel og vedlægge din pakke når du sender retur til os. Du kan downloade vores returseddel vha. knappen herunder. Du sender pakken med vedlaft returseddel til:

Bambuni Denmark
Tømrervej 12
6710 Esbjerg V

Send med GLS eller DAO

Vi anbefaler at du sender retur med GLS eller DAO. På den måde er du sikker på en hurtig og sikker levering. Vi bruger også altid selv GLS og DAO når vi sender pakker og breve.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til os på e-mail info@bambuni.dk eller ringe på tlf. 26 39 06 06. Hvis vi ikke er til at træffe på tlf. anbefaler vi at du sender en e-mail med så mange informationer som muligt.

Returnering- og handelsbetingelser

Hvis du er i tvivl om vores returnering- eller handelsbetingelser så kan du finde dem her, eller vha. knappen under denne tekst. Husk at vi har 100%-pengene-tilbage-garanti.

Facebook Messenger chat med os

Bambuni.dk


Anbefalinger


Vind 12 par sokker!

Du tilmelder dig samtidig til nyhedsbrevet med inspiration, seneste tilbud, nyheder samt information om aktuelle kampagner. Jeg acceptere samtidig betingelserne.

VisaMastercardAmex  

Copyright 2020 © Bambuni - CVR. 3908 3310

0