Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Guide: Fold dine trusser pænt og nemt

Guide: Fold dine trusser pænt og nemt

Guide: Fold dine trusser pænt og nemt
Så blev det den tid på ugen igen: vasketøjet skal lægges sammen heriblandt dine trusser. De fylder heldigvis ikke så meget, og de kan heller ikke mangle en makker. Vi har dog lavet en super simpel guide over, hvordan du nemt - og pænt - kan lægges trusser sammen i fremtiden.

Det nemmeste stykke vasketøj forsømmes i skuffen – det er slut!

Hvor mange der ser frem til at lægge vasketøj sammen er nok noget, som kan tælles på én hånd. Og dine trusser er uden tvivl det nemmeste stykke vasketøj, da de netop ikke mangler en makker eller fylder. Du smider dem derfor i skuffen, og der ligger de så, glemt, indtil de skal tages brug. Det kan du godt glemme alt om at gøre nu. Her får du nemlig en udførlig guide, der viser dig, hvordan du folder dine trusser pænt sammen – på en nem måde:

1. Start med at placere din trusse på en vilkårlig overflade
2. Fold trussen ud
3. Fold den ene side af trussen ind mod midten
4. Fold nu den anden side ind mod midten, men sørg for at de overlapper med den modsatte side
5. Fold den toppen ned mod midten
6. Der er nu lavet en lille åbning
7. Pak bunden af trussen ind i denne åbning
8. Trussen er nu lagt sammen

Dine trusser er nu lagt pænt sammen og fylder knap så meget i din skuffe. Du kan finde alle vores trusser af bambus her. På ingen tid er der blevet plads til mere i skuffen. Så hvem har nogensinde påstået, at det skulle tage lang tid at folde sine trusser pænt sammen? 

Du kan også læse:

Bambus T-shirt O-hals i grøn til mænd
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I dette vil vi se på, hvad kølende tøj er, hvordan det virker, og hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Hvad er bambus viskose
Viden

Hvad er bambus viskose?

Vi får ofte rigtig mange spørgsmål om, hvad bambus viskose egentligt er. I denne artikel kan du læse hele processen i bambus fra skov til tekstil, og lære om, hvordan det egentligt kan lade sig gøre, at tage en af de hårdeste materialer, og lave dem så bløde, som bambus er.

Bambus tekstilpleje Vask & vedligeholdelse af dit bambustøj
Guides

Bambus tekstilpleje: Vask af bambustøj

Selvom bambus er en holdbar og bæredygtig tekstilfibre, kræver det stadig en vis grad af pleje for at opretholde tøjets kvalitet og holdbarhed. Heldigvis er det nemt at pleje dit bambustøj, når du ved hvordan, du skal gøre. I denne artikel vil vi give dig 10 enkle råd til at vaske og vedligeholde dit bambustøj, så det holder sig blødt, lækkert og i god stand i længere tid. Følg disse råd og få mest muligt ud af dit bambustøj, samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk og tager et skridt mod en mere bæredygtig garderobe.

Guide: Fold dine strømper mindst mulige
Guides

Guide: Fold dine strømper mindst mulige

Ser du også frem til at lægge vasketøj sammen? Så har vi et par alternative måder, at lægge dine sokker sammen på. Vi vil i denne guide beskrive og vise, hvordan du kan folde dine strømper nemt sammen uden at gå på kompromis med massefylden i skuffen.

Min kurv
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.