Ferielukket t.o.m. 2.1.24 - vi kommer stærkt tilbage
Previous slide
Next slide
Live chat

Søg

Cart 0 0,00 kr.
Kurv
Ferielukket t.o.m. 2.1.24
Previous slide
Next slide
Cart 0 0,00 kr.

Guide: Fold dine trusser pænt og nemt

Guide: Fold dine trusser pænt og nemt
Så blev det den tid på ugen igen: vasketøjet skal lægges sammen heriblandt dine trusser. De fylder heldigvis ikke så meget, og de kan heller ikke mangle en makker. Vi har dog lavet en super simpel guide over, hvordan du nemt - og pænt - kan lægges trusser sammen i fremtiden.

Det nemmeste stykke vasketøj forsømmes i skuffen – det er slut!

Hvor mange der ser frem til at lægge vasketøj sammen er nok noget, som kan tælles på én hånd. Og dine trusser er uden tvivl det nemmeste stykke vasketøj, da de netop ikke mangler en makker eller fylder. Du smider dem derfor i skuffen, og der ligger de så, glemt, indtil de skal tages brug. Det kan du godt glemme alt om at gøre nu. Her får du nemlig en udførlig guide, der viser dig, hvordan du folder dine trusser pænt sammen – på en nem måde:

1. Start med at placere din trusse på en vilkårlig overflade
2. Fold trussen ud
3. Fold den ene side af trussen ind mod midten
4. Fold nu den anden side ind mod midten, men sørg for at de overlapper med den modsatte side
5. Fold den toppen ned mod midten
6. Der er nu lavet en lille åbning
7. Pak bunden af trussen ind i denne åbning
8. Trussen er nu lagt sammen

Dine trusser er nu lagt pænt sammen og fylder knap så meget i din skuffe. Du kan finde alle vores trusser af bambus her. På ingen tid er der blevet plads til mere i skuffen. Så hvem har nogensinde påstået, at det skulle tage lang tid at folde sine trusser pænt sammen? 

Du kan også læse:

Hvad er forskellen på silke og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på silke og bambus?

Der er ingen tvivl om, at både bambus og silke er materialer, som har en masse fordele og ikke mindst ligheder mellem hinanden. Jeg dykker i denne artikel ned i, hvordan bambus og silke bliver produceret, og prøve at give et svar på, hvad der er bedst – på trods af, at det er individuel smagssag.

Bambus sengetøj i beige fra Bambuni
Guides

Guide: Hvor ofte skal man skifte sengetøj?

Hvor ofte skal man skifte sengetøj, er et spørgsmål vi får utroligt ofte i vores kundeservice. Vi har derfor valgt at få udarbejdet dette blogindlæg, da det omhandler de mest gængse huskeregler, og hvorfor vask af – ‘normalt’ – sengetøj er så vigtigt. Det er en disciplin, du skal lære at mestre – så læs videre, og til ende, så bliver det en inkorporeret del af dine fremtidige vaskevaner.

Bambus strømper uden elastik i sort
Blog

Åndbare strømper – Hvad er åndbare sokker?

Åndbare strømper er en populær type strømper, der er designet med specielle materialer, der tillader luft at cirkulere rundt om fødderne. Disse strømper har mange fordele for brugeren, herunder øget komfort, mindre sved og lugt samt en reduceret risiko for skader. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad åndbare strømper er, og hvorfor de er blevet så populære.

Fået kølende tøj af bambus
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I denne artikel vil vi se på, hvad kølende tøj er, og hvordan det virker. Afslutningsvis dykker vi ned i, hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Min kurv
Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.