Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Om Bambuni

Bambuni blev stiftet som en hobby i 2015 men er i dag en veletableret forretning med design, produktion og salg af bambustekstiler. Vi bestræber os på at levere markedets bedste udvalg indenfor bambustekstiler.

Bambuni er skabt med enkelhed, komfort og funktionalitet i højsædet. Alle vores produkter er designet i Danmark og produceret af de bedste bambustekstiler. Det giver dig den bedste kvalitet og et blødt touch. Vi har gjort stort arbejde for at finde de fantastiske pasformer til vores bambustøj.

Vi er passionerede iværksættere, der driver Bambuni Denmark. Vi brænder for at levere miljøvenligt og bæredygtig bambustøj i den bedste bambuskvalitet. Når du handler hos Bambuni.dk sørger vi til enhver tid for, at du både får det bedste produkt på markedet og ikke mindst den bedste rådgivning.

Vi arbejder utrætteligt på at optimere vores nuværende produktsortiment samtidig med at vi udvikler nye spændende produkter, som kan indgå i vores voksende sortiment. 

Asger Kragh

Asger har mere end 15 års erfaring inden for tøjbranchen. Han startede med at uddannede sig i butik for derefter at overtage det gamle danske jeans firma US Brazil Jeans (tidligere US TOP). 4 år efter blev det solgt fra og han helligede sig til Bambuni.dk. I dag en del år senere er Bambuni gået fra at kun have bambus strømper til at lave undertøj, sengetøj og børnetøj - alt sammen i den bedste bambuskvalitet. "Jeg håber, du oplever, hvorfor jeg er så passioneret for bambustøj"

Asger Kragh signatur
Min kurv
🎁 Køb for 399,00 kr. mere og få fri fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.