Lær os at kende

Du har interesse i hvem du egentligt handler hos, det er vi glade for.

Bambuni startede som hobby i 2015, men er nu et100% seriøst fuldtid beskæftigelse og veletableret forretning inde for bambustekstiler. Vi bestræber os på at levere markeds største og bedste kvalitet inde for bambustekstiler

Bambuni er skabt med enkelhed, komfort og funktionalitet i højsædet. Alle vores produkter er designet i Danmark og produceret af de bedste bambustekstiler der findes på markedet. Det for at sikre dig for den bedste kvalitet og et blødt touch. Vi har gjort en stor del for at finde de fantastisk pasformer. Vores sortiment er certificeret OEKO-TEX® fra fabrikken.

 Vi er passionerede iværksættere, der driver Bambuni Denmark. Vi brænder for at levere miljøvenligt og bæredygtig bambustøj i den bedste bambus kvalitet. Når du handler hos Bambuni.dk, sørger vi til enhver tid for, at du både får det bedste produkt på markedet og ikke mindst den bedste kundeservice. 
Vi arbejder hele tiden løbende på at optimere vores nuværende bambus produkter, og arbejder sideløbende på nye spændende bambus produkter, som kan indgå i vores allerede brede sortiment. 

Asger Kragh


Asger har mere end 15 års erfaring inde for tøjbranchen. Han startede med at uddannede sig i butik for derefter at overtage det gamle danske jeans firma US Brazil Jeans (tidligere US TOP).
4 år efter blev det solgt fra og han kastede sig over Bambuni.dk. I dag en del år senere er Bambuni gået fra at kun have bambus strømper til at lave undertøj, sengetøj og børnetøj - alt sammen i den bedste bambuskvalitet som er OEKO-TEX standart 100 certificeret.

"Jeg håber, du oplever, hvorfor jeg er så passioneret for bambustøj"

Asger Kragh signatur