BLACK WEEK - SPAR 20-60% - UDLØBER TIL MIDNAT
BLACK WEEK - SPAR 20-60% - UDLØBER 23:59 I DAG
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Om Bambuni

Bambuni blev i 2015 stiftet som en hobby, men er i dag en veletableret forretning med design, produktion og salg af bambustekstiler. Vi bestræber os på at levere markedets bedste udvalg indenfor bambustekstiler af den allerhøjeste kvalitet.

Bambuni er skabt med fokus på enkelthed, komfort og funktionalitet. Alle vores produkter er designet i Danmark, og produceret af markedets bedste – og økologiske – bambus.

Vi er et passioneret team på 8 ildsjæle, som dagligt står for driften af Bambuni Denmark. Vi brænder for at levere miljøvenligt og bæredygtig bambus tøj til hele Danmark. Når du handler hos Bambuni.dk sørger vi for, at du altid får det bedste produkt på markedet, og garanterer den bedste rådgivning indenfor tekstiler af bambus.

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores nuværende produktsortiment, samtidig med at vi konstant udvikler nye spændende produkter, som kan indgå i vores efterhånden store sortiment af bambusprodukter.

Asger Kragh

Asger har mere end 15 års erfaring inden for tøjbranchen. Han startede med at uddanne sig i butik for derefter at overtage det gamle danske jeans firma US Brazil Jeans (tidligere US TOP). 4 år efter blev det solgt fra, og han helligede sig til Bambuni Denmark. I dag - en del år senere - er Bambuni gået fra kun at have bambus strømper til at lave undertøj, sengetøj, dametøj, mandetøj, børnetøj, dyner, håndklæder og meget mere. - alt sammen af markedets bedste bambuskvalitet."Jeg er overbevist om, at du fra første berøring oplever, hvorfor jeg er så passioneret for tøj af bambus."

Asger Kragh signatur
Min kurv
🎁 Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.