Om Bambuni

Bambuni startede som hobby i 2015, men er nu et 100% seriøst fuldtids beskæftigelse og veletableret forretning indenfor bambustekstiler. Vi bestræber os på at levere markedets bredeste og bedste udvalg indenfor bambustekstiler.

Bambuni er skabt med enkelhed, komfort og funktionalitet i højsædet. Alle vores produkter er designet i Danmark og produceret af de bedste bambustekstiler. Det er for at sikre dig den bedste kvalitet og et blødt touch. Vi har gjort stort arbejde for at finde de fantastiske pasformer til vores bambustøj. Vores sortiment er certificeret OEKO-TEX® 100 fra fabrikken.

Vi er passionerede iværksættere, der driver Bambuni Denmark. Vi brænder for at levere miljøvenligt og bæredygtig bambustøj i den bedste bambus kvalitet. Når du handler hos Bambuni.dk, sørger vi for til enhver tid, at du både får det bedste produkt på markedet og ikke mindst den bedste rådgivning.

Vi arbejder løbende på at optimere vores nuværende bambus produkter, og arbejder sideløbende på at udvikle nye spændende bambus produkter, som kan indgå i vores allerede brede sortiment. 

Asger Kragh

Asger har mere end 15 års erfaring inden for tøjbranchen. Han startede med at uddannede sig i butik for derefter at overtage det gamle danske jeans firma US Brazil Jeans (tidligere US TOP). 4 år efter blev det solgt fra og han kastede sig over Bambuni.dk. I dag en del år senere er Bambuni gået fra at kun have bambus strømper til at lave undertøj, sengetøj og børnetøj - alt sammen i den bedste bambuskvalitet som er OEKO-TEX® standart 100 certificeret."Jeg håber, du oplever, hvorfor jeg er så passioneret for bambustøj"

Asger Kragh signatur

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind 1000 kr.

Få eksklusive nyheder, rabatter og deltag automatisk I konkurrencen

Du tilmelder dig vores nyhedsbrev med særlige tilbud, nyheder og inspiration. Bare rolig, vi spammer dig ikke 😊