DAO 34 kr. – gratis over 399 kr. – 1-2 dage
Fri fragt ved køb over 399 kr.  DAO dag til dag-levering     90 dages pengene tilbage garanti
 Kundeservice 26 39 06 06

Hvem er vi?

Bambuni er Danmarks førende bambus webshop med et bredt udvalgt af bambustøj i høj kvalitet.

Bambuni er skabt med enkelhed, komfort og funktionalitet i højsædet. Alle vores produkter er designet i Danmark og produceret af de bedste bambustekstiler for et blødt touch og en fantastisk pasform. Bambustekstilerne i vores strømper, tights, t-shirts og toppe er certificeret OEKO-TEX® fra fabrikken. Hos Bambuni skaber vi dine hverdagsfavoritter.


Mød hjerterne bag Bambuni

Vi er to passionerede iværksættere, der med hver vores ekspertise driver Bambuni Denmark. Vi brænder for at levere miljøvenlige bambusstrømper og bambusundertøj i højeste kvalitet.

Når du handler hos Bambuni.dk, sørger vi til enhver tid for, at du både får det bedste produkt på markedet og ikke mindst den bedste kundeservice.

Asger Kragh

Asgers erfaring inden for tekstil og beklædning går mere end 12 år tilbage. Butiksbestyrer, selvstændig jeans-sælger og rådgiver er blot nogle af de mange titler, der beskriver Asgers kompetencer inden for tøjbranchen.

Asger tilføjer værdi til Bambuni Denmark, når han til dagligt står for produktionen af vores bambustøj, kundekontakt, salg  af private label og ikke mindst markedsføring.

Anders Jytzler

Anders er spydspidsen inden for webudvikling, hvilket også er hans virke hos Bambuni Denmark. Han arbejder målrettet efter at finde nye metoder til at gøre Bambuni.dk til en brugervenlig webshop, hvor du nemt bestiller dine bambusstrømper og dit bambusundertøj.

Anders er ligeledes motoren bag vores facebookside – Bambuni Denmark – og vores Intagramprofil – Bambuni_denmark – hvor du får et indgående indblik i vores arbejde med bambus tøj.

Kontakt os


Bambuni.dk


Anbefalinger


Vind et års forbrug


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et års forbrug af strømper!

VisaMastercardAmex   

Copyright 2020 © Bambuni - CVR. 3908 3310

0