GRATIS FRAGT med dao til pakkeshop🚚💨
Ferielukket t.o.m. 2.1.24 - vi kommer stærkt tilbage
Previous slide
Next slide
Live chat

Søg

Cart 0 0,00 kr.
Kurv
Ferielukket t.o.m. 2.1.24
Previous slide
Next slide
Cart 0 0,00 kr.

Guide: Fold dine strømper mindst mulige

Guide: Fold dine strømper mindst mulige
Ser du også frem til at lægge vasketøj sammen? Så har vi et par alternative måder, at lægge dine sokker sammen på. Vi vil i denne guide beskrive og vise, hvordan du kan folde dine strømper nemt sammen uden at gå på kompromis med massefylden i skuffen.

Få mere plads i din skuffe ved at folde dine strømper sammen

Et andet ord for ens vaskemaskine kunne lige så godt være Narnia. Når først dine strømper er blevet losset derind og videre over i tørretumbleren, så er det nærmest som om, at de alligevel vil forsvinde for altid. Eller i hvert fald indtil at de, på en eller anden magisk vis, dukker op igen. Bare rolig, vi fortæller dig ikke at du skal ud og lede efter dem. I stedet får du en udførlig guide, som beskriver og viser dig, hvordan du folder dine strømper nemt, når du endelig har fundet dem:   

Første mulighed: Minimer massefylden i skuffen

Det kan godt være, at du genkender den første mulighed. Og hvis der er noget, der fungerer, så er der jo ingen grund til at lave om på det!  

  1. Placér strømperne så de ligger foldet ud på bordet
  2. Læg dem oven på hinanden
  3. Start med at folde tåen på strømperne ind mod hælen
  4. Tag nu det foldede stykke af strømperne og fold det op mod åbningen
  5. Afslut med at folde åbningen hen over den foldede strømpe

Anden mulighed: tjep-tjep-tjep!

Hvis du vil variere i din måde at folde strømper på, så de ikke fylder, så kan du også vælge den næste mulighed. Den kræver nemlig heller ikke særlig meget og fylder knapt så meget i din skuffe!

 1. Placér strømperne så de ligger foldet ud på bordet – det er underordnet, hvilken vej de vender
 2. Fold tæerne op mod ribkanten
 3. Nu ligger de, mere eller mindre, klar til at hoppe i

Voilà! Så er det slut med at ærgre sig over, at du skal lægge vasketøj sammen, heriblandt sokker som du aldrig kan finde makkeren på. Se alle vores bambus strømper. Og hvem ved? Når det her er, hvad der venter dig, når du har fundet dine strømper, så gør det vel ikke noget at folde dem sammen!

Du kan også læse:

Hvad er forskellen på silke og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på silke og bambus?

Der er ingen tvivl om, at både bambus og silke er materialer, som har en masse fordele og ikke mindst ligheder mellem hinanden. Jeg dykker i denne artikel ned i, hvordan bambus og silke bliver produceret, og prøve at give et svar på, hvad der er bedst – på trods af, at det er individuel smagssag.

Bambus sengetøj i beige fra Bambuni
Guides

Guide: Hvor ofte skal man skifte sengetøj?

Hvor ofte skal man skifte sengetøj, er et spørgsmål vi får utroligt ofte i vores kundeservice. Vi har derfor valgt at få udarbejdet dette blogindlæg, da det omhandler de mest gængse huskeregler, og hvorfor vask af – ‘normalt’ – sengetøj er så vigtigt. Det er en disciplin, du skal lære at mestre – så læs videre, og til ende, så bliver det en inkorporeret del af dine fremtidige vaskevaner.

Bambus strømper uden elastik i sort
Blog

Åndbare strømper – Hvad er åndbare sokker?

Åndbare strømper er en populær type strømper, der er designet med specielle materialer, der tillader luft at cirkulere rundt om fødderne. Disse strømper har mange fordele for brugeren, herunder øget komfort, mindre sved og lugt samt en reduceret risiko for skader. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad åndbare strømper er, og hvorfor de er blevet så populære.

Fået kølende tøj af bambus
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I denne artikel vil vi se på, hvad kølende tøj er, og hvordan det virker. Afslutningsvis dykker vi ned i, hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Min kurv
Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.