Ferielukket t.o.m. 2.1.24 - vi kommer stærkt tilbage
Previous slide
Next slide
Live chat

Søg

Cart 0 0,00 kr.
Kurv
Ferielukket t.o.m. 2.1.24
Previous slide
Next slide
Cart 0 0,00 kr.

Emballagepolitikken hos Bambuni

Med tanke på miljøet tog vi i starten af 2018 en beslutning hos Bambuni. Vi ville udfase alt unødig emballage – både på forsendelses- og produktniveau. Det betyder, at når du køber dine bambusprodukter hos Bambuni, vil du hverken opleve emballage på produktet, helt skinnende og nye papkasser eller plastforsendelsesposer. Du kan derimod forvente at modtage din ordre i genanvendte papirposer og/eller genanvendte papkasser – hvor der kan figurere et andet firmanavn på. Der er derfor INGEN plastik ved, på eller omkring dine varer fra Bambuni.

Vi gør derfor opmærksom på, at tøjet kan ligge lidt tumult, når du modtager din pakke. Til gengæld garanterer vi for, at du er 100% fri for at bøvle med overfladisk indpakning, og en overfyldt skraldespand. Dine varer ankommer, præcis som du har det liggende i dit klædeskab, så det er blot at lægge det på sin nye plads, eller smide det direkte i vasketøjskurven.

Fun fact: Vi har gjort os ulejligheden at gøre det mere omstændigt for os selv, da vi nu manuelt skal tælle vores strømper, individuelt.

EMBALLAGE POLITIK HOS BAMBUNI

Vi har på nuværende tidspunkt et samarbejde med syv lokale firmaer, som leverer deres papkasser og andet ”spild”emballage hos os. Så sparer de at smide brugbare papkasser ud, og vi kan sende mere miljørigtigt afsted til dig. Det er det vi kalder genbrug i højeste klasse. Grunden til, at vi i 2018 tog så konsekvent et valg er, at vi er af den overbevisning, at vi i fællesskab kan arbejde mod en renere verden, og at ny emballage blot er et spildprodukt som ofte endte i den forkerte skraldespand.

Vi håber selvfølgelig, at du er af samme overbevisning og holdning som os. Så selvom, det kan virke underligt, at det er lidt hulter til bulter i din forsendelsespose/forsendelseskasse, så håber vi ikke, at du har noget imod, at jeres varer kommer så skånsomt for miljøet som muligt. Vores samvittighed er i hvert fald blevet bedre, og vi håber på derfor på din forståelse. Vi garanterer for, at ingen har brugt – eller rørt – dine produkter i andre sammenhænge end på lageret, hvor de er blevet pakket ned til forsendelse. Her har vi ovenikøbet ekstraordinært mange forholdsregler ift. hygiejne fra vores kollegaer, så du er sikret 100% hygiejniske produkter, bare uden overflødig emballage.

Min kurv
Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.