Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Emballagepolitikken hos Bambuni

Med tanke på miljøet tog vi i starten af 2018 en beslutning hos Bambuni. Vi ville udfase alt unødig emballage – både på forsendelses- og produktniveau. Det betyder, at når du køber dine bambus produkter hos Bambuni, er der ingen emballage om produktet, og du kan forvente at modtage din ordre i genanvendte papirposer og/eller genanvendte papkasser – hvor der kan figurere et andet firmanavn på. Der er derfor INGEN plastik ved eller om dine varer fra Bambuni.

Grunden til, at vi tog så konsekvent et valg er, at vi er af den overbevisning, at vi i fællesskab kan arbejde mod en renere verden, og at nye emballage blot var et spildprodukt som ofte endte i den forkerte skraldespand.

Vi gør derfor opmærksom på, at tøjet kan ligge lidt tumult, når du modtager din pakke. Tilgengæld slipper du for at bøvle med indpakning, og en overfyldt skraldespand. Dine varer ankommer, præcis som du har det liggende i dit klædeskab, så det er blot at lægge det på sin nye plads. Vi har gjort os ulejligheden at gøre det mere omstændigt for os selv, da vi nu manuelt skal tælle vores strømper individuelt.

EMBALLAGE POLITIK HOS BAMBUNI

Vi har på nuværende tidspunkt et samarbejde med fem lokale firmaer, som leverer deres papkasser og andet emballage hos os, så sparer de at smide brugbare papkasser ud, og vi kan sende miljørigtigt afsted til dig. Det er det vi kalder genbrug i højeste klasse.

Vi håber selvfølgelig, at du er af samme holdning, og ikke har noget imod, at jeres varer kommer uden ligegyldige labels. Vores samvittighed er i hvert fald blevet bedre, og vi håber på din forståelse. Vi garanterer for, at ingen har brugt eller rørt dine produkter i andre sammenhænge end på lageret, hvor de er blevet pakket ned til forsendelse. Her har vi ovenikøbet ekstraordinært mange forholdsregler ift. hygiejne fra vores kollegaer.

Min kurv
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.