Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Guide: Fold din morgenkåbe pænt sammen

Guide: Fold din morgenkåbe pænt sammen

Guide: Fold din morgenkåbe pænt sammen
At folde sin morgenkåbe pænt sammen er ofte en besværlig proces. Ofte så besværlig, at der kun findes et alternativ: At de skal hænge på en krog. Vil du have en pause fra din morgenkåbe, så kan du følge denne guide for at folde den pænt sammen, så den er gearet til en klar i skuffen eller skabet.

Kan du høre det? Din tørretumbler står og larmer. Den kalder på dig og fortæller dig, at din morgenkåbe nu er færdig med at blive vasket og klar til at tages på. Hyggen står lige for døren. Så hvad venter du på? Det er lige meget, hvornår du trækker i den, for følelsen af hygge vil stadig være tydelig at mærke. Uanset om det er tidligt om morgenen, efter en lang arbejdsdag eller bare en ganske almindelig søndag, der skal tilbringes på langs. Men når nu hverdagen banker på døren igen, hvad gør du så? I denne guide vil vi udførligt beskrive og vise dig, hvordan du folder din morgenkåbe sammen på en måde, der gør den til et visuelt vidunder.

Brug for en pause fra badekåben?

Der er absolut ingen af os, som nyder at give afkald på følelsen af hygge. Og når vi så endelig skal det, så er det en træls fornemmelse, som man står med bagefter. Bare rolig! Når du skal af med den og folde din morgenkåbe sammen, så vil du ikke opleve, at du giver afkald på hyggen – tværtimod! Ved at følge nedenstående guide tager du det ekstra skridt for at bringe spa-oplevelsen inden for dit hjems fire vægge.

Én, to, tre – sådan folder du din morgenkåbe sammen

 1. Placér morgenkåben med ryggen vendt opad og ærmerne spredt ud til hver deres side
 2. Fold begge ærmer ind mod skulderbladene (her har det ikke noget at sige, hvis håndleddene rører ved hinanden)
 3. Fold den ene side af morgenkåben ind over det ene ærme og ind mod midten
 4. Fold den modsatte side af morgenkåben ind over det andet ærme og ind mod midten
 5. Fold den nederste del af morgenkåben op mod lommerne
 6. Fold den foldede del op mod nakken
 7. Fold de foldede dele oven på morgenkåbens krave
 8. Vend den om så det nu kun er kraven, der kan ses
 9. Placér morgenkåbens bindebånd på midten
 10. Hæv morgenkåben fra bordet en smule så du kan placere bindebåndene på tværs af hinanden
 11. Før en af bindebåndene under det lange stykke af bindebåndet og lav en lille halvcirkel
 12. Placér nu det andet bindebånd i det hul, der er blevet lavet af halvcirklen
 13. Stram nu lidt til som du ville gøre med en sløjfe
 14. Morgenkåben er nu foldet sammen

Sådan! Føler du ikke, at det var med til at bidrage bare lidt til den hyggelige fornemmelse og spa-oplevelsen derhjemme? Om ikke andet er du gået ét skridt længere for at få bragt denne oplevelse inden for dit hjems fire vægge. Du kan finde vores bløde morgenkåber her. Så næste gang du føler dig nødsaget til at give afkald på hyggen, så genovervej om ikke det at folde din morgenkåbe sammen kan bidrage til hyggen. Og hvem ved? Måske du ender med at trække hyggen i langdrag!

Skal du også folde din håndklæder pænt sammen, nu du er i gang? Du kan se vores guide her.

Du kan også læse:

Bambus T-shirt O-hals i grøn til mænd
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I dette vil vi se på, hvad kølende tøj er, hvordan det virker, og hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Hvad er bambus viskose
Viden

Hvad er bambus viskose?

Vi får ofte rigtig mange spørgsmål om, hvad bambus viskose egentligt er. I denne artikel kan du læse hele processen i bambus fra skov til tekstil, og lære om, hvordan det egentligt kan lade sig gøre, at tage en af de hårdeste materialer, og lave dem så bløde, som bambus er.

Bambus tekstilpleje Vask & vedligeholdelse af dit bambustøj
Guides

Bambus tekstilpleje: Vask af bambustøj

Selvom bambus er en holdbar og bæredygtig tekstilfibre, kræver det stadig en vis grad af pleje for at opretholde tøjets kvalitet og holdbarhed. Heldigvis er det nemt at pleje dit bambustøj, når du ved hvordan, du skal gøre. I denne artikel vil vi give dig 10 enkle råd til at vaske og vedligeholde dit bambustøj, så det holder sig blødt, lækkert og i god stand i længere tid. Følg disse råd og få mest muligt ud af dit bambustøj, samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk og tager et skridt mod en mere bæredygtig garderobe.

Guide: Fold dine strømper mindst mulige
Guides

Guide: Fold dine strømper mindst mulige

Ser du også frem til at lægge vasketøj sammen? Så har vi et par alternative måder, at lægge dine sokker sammen på. Vi vil i denne guide beskrive og vise, hvordan du kan folde dine strømper nemt sammen uden at gå på kompromis med massefylden i skuffen.

Min kurv
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.