Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Sådan undgår du skæve tæer

Sådan undgår du skæve tæer

Sådan undgår du skæve tæer
Pres dine fødder ned i dine strømper, og så er du klar til en ny dag! Eller hvad? At presse sine fødder ned i sine strømper er faktisk ikke sundt for hverken dine tæer eller dig. Hvis der ikke er nok plads til dine fødder i strømperne, så kan det resultere i skæve tæer. Derfor spiller dit valg af strømper en betydningsfuld rolle for dit velvære.

Indholdsfortegnelse

Det er vigtigt, at vi passer på vores fødder og tæer, da det er hele kroppens fundament. Tænk på hvordan du griber ting med dine hænder… det samme kan man argumentere, at du gør med dine tæer. Det lyder måske spøjst, men bare rolig! Der er en mening med galskaben. Vores tæer skal nemlig kunne gribe fast i det underlag, som vi træder på og dermed støtte hele kroppen. Dette forringer du ved at pakke dine tæer ind. Men du kan lynhurtigt komme det begyndende problem til livs med de rette strømper. 

Vi forsømmer dem underbevidst

Det er måske blevet dagligdag for mange af os, at man kan se, hvor strømpen har siddet godt fast. Det betyder vel, at den har gjort sit arbejde godt nok og holdt sig på plads. Der kan du godt tro om igen! Det er overhovedet ikke godt, og især ikke for vores blodomløb. Her har særligt sømmene i dine sokker noget at skulle sige. Det er nemlig dem, som går ind og trykker på vores tæer. Når det sker, så forringes vores blodomløb, hvilket betyder væsentlige færre nærringstoffer til fødderne og tæerne. Og det er jo ret vigtigt, at de får disse næringsstoffer, så du ikke forsømmer dem – og i stedet for livlige tæer! … Ej det var meningen, at det skulle være et sjovt indslag, så lad os komme hurtigt videre!

Vigtige ting at undgå

Som kvinde bruger man sine strømpebukser, hvis man vil se ekstra fin ud. Og jo jo, det kan da godt være, at dine tæer ser fine ud i dem… men de lider faktisk! Hvis du lægger mærke til det, så er dine tæer formet lidt ligesom en trekant, og hvis de er det, så har fodterapeut Jeanne Widstrup kun én ting at sige: “Få dig nogle nye strømper! Og hvis følelsen af at være fin er vigtig for dig, så vil leggings fungere på samme måde – og du undgår skæve tæer!

Hvis økonomien ikke er der til et par nye strømper, så kan du heldigvis også selv udvide dem lidt! Før du tager strømperne på, så smid din hånd ind i den. På den måde er du med til at udvide dem. Hvis du derimod vælger at tage dem på, så grib fat i storetåen. Uanset hvad du vælger, så giver disse to muligheder dine tæer lidt mere plads at arbejde i. 

Giv dem frihed under ansvar

Slip dine tæer fri! Vi spærrer vores tæer inde og lader dem først ånde, når vi skal i bad eller lignende. Det er da ikke det fedeste liv at byde sine tæer! Tag derfor dine strømper af, wriggle them around for a bit og vis dem frem. De vil takke dig for det i fremtiden!

Det næste jeg siger kan muligvis være en kontroversiel holdning. Men der findes faktisk mennesker, som kan nikke genkendende til at sove med strømper på. Og hvis du nyder det, så vælg gerne strømper, der er bløde, elastikfrie og løse. På den måde afhjælper du også risiciene for dårligt blodomløb. Det allersundeste for dine tæer ville dog være, at du sover uden noget på dem. 

Vælg med omhu

Tænk dig derfor om en ekstra gang, når du skal pakke dine tæer ind. Widstrup anbefaler, at du vælger strømper, der er åndbare og ikke strammer – et ret godt match til vores bambus strømper. Sidstnævnte giver nok sig selv i det, at det er blevet gentaget løbende i dette indlægget. Men det understreger bare, hvor vigtigt det er, at man passer på sine tæer. Gentagelse fremmer forståelsen, er det ikke sådan, at man plejer at sige?

Måske du ikke var opmærksom på problemet før, men det er du nu. Derfor håber jeg også, at indlægget har gjort dig klogere på følge: hvad vil egentlig sige at have skæve tæer? Hvorfor er det et problem? Hvordan kommer jeg det til livs?

Du kan også læse:

Bambus T-shirt O-hals i grøn til mænd
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I dette vil vi se på, hvad kølende tøj er, hvordan det virker, og hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Hvad er bambus viskose
Viden

Hvad er bambus viskose?

Vi får ofte rigtig mange spørgsmål om, hvad bambus viskose egentligt er. I denne artikel kan du læse hele processen i bambus fra skov til tekstil, og lære om, hvordan det egentligt kan lade sig gøre, at tage en af de hårdeste materialer, og lave dem så bløde, som bambus er.

Bambus tekstilpleje Vask & vedligeholdelse af dit bambustøj
Guides

Bambus tekstilpleje: Vask af bambustøj

Selvom bambus er en holdbar og bæredygtig tekstilfibre, kræver det stadig en vis grad af pleje for at opretholde tøjets kvalitet og holdbarhed. Heldigvis er det nemt at pleje dit bambustøj, når du ved hvordan, du skal gøre. I denne artikel vil vi give dig 10 enkle råd til at vaske og vedligeholde dit bambustøj, så det holder sig blødt, lækkert og i god stand i længere tid. Følg disse råd og få mest muligt ud af dit bambustøj, samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk og tager et skridt mod en mere bæredygtig garderobe.

Guide: Fold dine strømper mindst mulige
Guides

Guide: Fold dine strømper mindst mulige

Ser du også frem til at lægge vasketøj sammen? Så har vi et par alternative måder, at lægge dine sokker sammen på. Vi vil i denne guide beskrive og vise, hvordan du kan folde dine strømper nemt sammen uden at gå på kompromis med massefylden i skuffen.

Min kurv
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.