Gratis fragt på alle bestillinger i dag - gælder kun med DAO pakkeshop*
GRATIS FRAGT! PÅ ALT BAMBUS - T.O.M SØNDAG D. 06.02.23
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Nanna flyttede til Norge med kufferten fuld af bambus

Nanna rejste på sit livs eventyr med tøj fra Bambuni
At flytte til Norge for at arbejde som jordemoder og nyde sin fritid på skipisterne lyder som en invitation til en kæmpe kuffert af varmt undertøj af uld. Her tog Nanna dog et alternativt valg og fyldte kufferten med bambus.

Uanset valg af livsstil så er det naturligt at producere sved – særligt hvis man er aktiv – og det kan være rigtig træls. I forbindelse med sit arbejde i Norge har jordemoder Nanna valgt at pakke kufferten med tøj fra Bambuni. Hun kan ikke få armene ned!

Nanna fortæller selv at hendes valg om, ”at bosætte sig i Norge kræver, at man træffer kloge valg i form af hvilket tøj og udstyr. Det har jeg heldigvis gjort mig, da jeg valgte at investere i tøj fra Bambuni”.

En aktiv livsstil kræver god beklædning

Nanna sætter stor pris på at være aktiv. Hun er både uddannet skiinstruktør, og så holder hun meget af lange gåture i naturen. Derfor er hun også bevidst om sit valg af påklædning, og derfor var der heller ingen tvivl, da det kom til pakningen af kufferten:

Jeg har valgt at medbringe bambus strømper og bambus trusser fra Bambuni, da materialet er af lækker kvalitet og dejlig blødt at have på. Jeg oplever hverken, at undertøjet gnaver eller at strømperne bliver sure. Derudover betyder den gode åndbarhed i materialet og pasformen, at jeg føler mig komfortabel på de lange vagter, som jeg har på fødegangen.

Det har altså fra start til slut været et velovervejet tekstilvalg, som passede Nannas livsstil både i fritids- og arbejdsmæssigt ærinde. På billederne ser vi Nanna nyde en tur på skipisten, hvor hun tidligere har brilleret som skiinstruktør.

Jordemoderen Nanna fra Norge på ski
Nannas tøj tørrer på tørrestativ i Norges landskab

Bambuni passer Nannas behov for god beklædning

I og med at Nanna er så aktiv som hun er, så er bambus netop et godt valg, da det er et åndbart og temperereret stykke materiale. Den tempererede effekt gør, at hun holdes varm, men ikke så meget at det føles ”klamt”. Kroppen holdes altså lun, når det er koldt, og køler når hun er aktiv og producerer mere sved, som man gør på en skibakke: ”Bambunis langærmede t-shirts og leggings er af blødt materiale, holder mig varm, er størrelsestilsvarende og åndbart. Alt sammen noget som jeg sætter stor pris på i min aktive hverdag i Norge, hvor det kan være koldt.”

”Nice to know” når du vælger Bambuni-produkter

Vores bambus trusser og bambus leggings fortsætter altså med at holde sig ”friske” på trods af Nannas aktivitetsniveau. Det gør de på grund af den antibakterielle egenskab, der findes i bambus. Det er også derfor, at de kan holde i længere tid end undertøj og strømper lavet i bomuld kan. Dette betyder derfor også, at du kan nøjes med at vaske dine bambustrusser og bambusstrømper på 40 grader og på et skåneprogram. Efter din vask kan du sagtens lade være med at tørretumble det og i stedet hænge det op, da det vil tørre hurtigere. Derudover er alt vores bambustøj uden irriterende vaskeanvisninger samt andre mærker eller syninger, der kan være til gene for dig.

Nanna afslutter: ”Tak til Bambuni for at holde mig varm og komfortabel i Norges kolde natur med langærmede t-shirts, leggings, undertøj og strømper. Jeg er taknemlig for de slidstærkende produkter, som jeg har valgt at medbringe. Jeg kunne sagtens have medbragt en ekstra kuffert kun bestående af kvalitetsvarerne fra Bambuni.

Vi er så glade for at modtage historier som Nannas, det betyder så meget for os. Tak Nanna fordi du valgte os, og vi håber at vi forbliver en del af din garderobe på hele dit eventyr. Har du en god historie om produkterne fra Bambuni, så tøv endelig ikke med at sende den, vi elsker at læse dem.

Du kan også læse:

Guide Hvad er det bedste sengetøj
Guides

Guide: Hvad er det bedste sengetøj?

Det er et evigt spørgsmål, og der findes jo egentligt ikke et korrekt svar på det. Vi er heldigvis alle sammen forskellige. Jeg har skrevet dette blogindlæg, så det gerne skulle være nemmere for dig at navigere i fordele og ulemper ved de enkelte tekstiler. Som sagt er især sengetøj en smagssag, og hvorvidt du kan lide det hårdt eller blødt, er din sag. Vent, det lød forkert. Jeg mener en rug eller blød overflade. Nu er vi på et sidespor, så vi må hellere komme til sagen. Så håber jeg, at du kan finde DIT næste sengesæt blandt de 7 finalister.

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt
Guides

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt

Du når til bunken af vasketøjskurven og du bliver mødt af et hav af underbukser, der bare venter på at blive lagt sammen. Du ruller med øjnene og lægger hovedet i hænderne. Du kommer jo til at drukne i det… Det magter du simpelthen ikke, og de bliver derfor smidt ind i skuffen – hulter til bulter. De fylder alligevel ikke så meget, so where is the harm in doing that? Men vi har gode nyheder til dig: Sådan behøver det slet ikke at være!

Hvad er forskellen på hamp og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på tekstil af hamp og bambus?

Bambustekstil og hamp tekstil er begge bæredygtige alternativer til traditionelle tekstiler som bomuld og polyester. Men selvom de begge er bæredygtige, er der nogle væsentlige forskelle mellem de to. Det vil jeg i denne artikel – forsøge – at gøre dig klogere på.

Guide: Sådan folder du dine håndklæder
Guides

Guide: Sådan folder du dine håndklæder

Tørretumbleren bipper. Dine håndklæder er nu færdige og dejlig varme, men der er et problem… de skal lægges på plads. Og det er bare noget, som ingen af os ser frem til. Men når alt kommer til alt, så er det bare noget, som skal ordnes. Vi vil i denne guide derfor beskrive og vise dig, hvordan du kan folde dine håndklæder sammen på en overskuelig måde og indbydende måde.

Min kurv
? Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.