Ferielukket t.o.m. 2.1.24 - vi kommer stærkt tilbage
Previous slide
Next slide
Live chat

Søg

Cart 0 0,00 kr.
Kurv
Ferielukket t.o.m. 2.1.24
Previous slide
Next slide
Cart 0 0,00 kr.

Nanna flyttede til Norge med kufferten fuld af bambus

Nanna rejste på sit livs eventyr med tøj fra Bambuni
At flytte til Norge for at arbejde som jordemoder og nyde sin fritid på skipisterne lyder som en invitation til en kæmpe kuffert af varmt undertøj af uld. Her tog Nanna dog et alternativt valg og fyldte kufferten med bambus.

Uanset valg af livsstil så er det naturligt at producere sved – særligt hvis man er aktiv – og det kan være rigtig træls. I forbindelse med sit arbejde i Norge har jordemoder Nanna valgt at pakke kufferten med tøj fra Bambuni. Hun kan ikke få armene ned!

Nanna fortæller selv at hendes valg om, ”at bosætte sig i Norge kræver, at man træffer kloge valg i form af hvilket tøj og udstyr. Det har jeg heldigvis gjort mig, da jeg valgte at investere i tøj fra Bambuni”.

En aktiv livsstil kræver god beklædning

Nanna sætter stor pris på at være aktiv. Hun er både uddannet skiinstruktør, og så holder hun meget af lange gåture i naturen. Derfor er hun også bevidst om sit valg af påklædning, og derfor var der heller ingen tvivl, da det kom til pakningen af kufferten:

Jeg har valgt at medbringe bambus strømper og bambus trusser fra Bambuni, da materialet er af lækker kvalitet og dejlig blødt at have på. Jeg oplever hverken, at undertøjet gnaver eller at strømperne bliver sure. Derudover betyder den gode åndbarhed i materialet og pasformen, at jeg føler mig komfortabel på de lange vagter, som jeg har på fødegangen.

Det har altså fra start til slut været et velovervejet tekstilvalg, som passede Nannas livsstil både i fritids- og arbejdsmæssigt ærinde. På billederne ser vi Nanna nyde en tur på skipisten, hvor hun tidligere har brilleret som skiinstruktør.

Jordemoderen Nanna fra Norge på ski
Nannas tøj tørrer på tørrestativ i Norges landskab

Bambuni passer Nannas behov for god beklædning

I og med at Nanna er så aktiv som hun er, så er bambus netop et godt valg, da det er et åndbart og temperereret stykke materiale. Den tempererede effekt gør, at hun holdes varm, men ikke så meget at det føles ”klamt”. Kroppen holdes altså lun, når det er koldt, og køler når hun er aktiv og producerer mere sved, som man gør på en skibakke: ”Bambunis langærmede t-shirts og leggings er af blødt materiale, holder mig varm, er størrelsestilsvarende og åndbart. Alt sammen noget som jeg sætter stor pris på i min aktive hverdag i Norge, hvor det kan være koldt.”

”Nice to know” når du vælger Bambuni-produkter

Vores bambus trusser og bambus leggings fortsætter altså med at holde sig ”friske” på trods af Nannas aktivitetsniveau. Det gør de på grund af den svedtransporterende og åndbare egenskab, der findes i bambusviskose. Det er også derfor, at de kan holde i længere tid end undertøj og strømper lavet i bomuld kan. Dette betyder derfor også, at du kan nøjes med at vaske dine bambustrusser og bambusstrømper på 40 grader og på et skåneprogram. Efter din vask kan du sagtens lade være med at tørretumble det og i stedet hænge det op, da det vil tørre hurtigere. Derudover er alt vores bambustøj uden irriterende vaskeanvisninger samt andre mærker eller syninger, der kan være til gene for dig.

Nanna afslutter: ”Tak til Bambuni for at holde mig varm og komfortabel i Norges kolde natur med langærmede t-shirts, leggings, undertøj og strømper. Jeg er taknemlig for de slidstærkende produkter, som jeg har valgt at medbringe. Jeg kunne sagtens have medbragt en ekstra kuffert kun bestående af kvalitetsvarerne fra Bambuni.

Vi er så glade for at modtage historier som Nannas, det betyder så meget for os. Tak Nanna fordi du valgte os, og vi håber at vi forbliver en del af din garderobe på hele dit eventyr. Har du en god historie om produkterne fra Bambuni, så tøv endelig ikke med at sende den, vi elsker at læse dem.

Du kan også læse:

Hvad er forskellen på silke og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på silke og bambus?

Der er ingen tvivl om, at både bambus og silke er materialer, som har en masse fordele og ikke mindst ligheder mellem hinanden. Jeg dykker i denne artikel ned i, hvordan bambus og silke bliver produceret, og prøve at give et svar på, hvad der er bedst – på trods af, at det er individuel smagssag.

Bambus sengetøj i beige fra Bambuni
Guides

Guide: Hvor ofte skal man skifte sengetøj?

Hvor ofte skal man skifte sengetøj, er et spørgsmål vi får utroligt ofte i vores kundeservice. Vi har derfor valgt at få udarbejdet dette blogindlæg, da det omhandler de mest gængse huskeregler, og hvorfor vask af – ‘normalt’ – sengetøj er så vigtigt. Det er en disciplin, du skal lære at mestre – så læs videre, og til ende, så bliver det en inkorporeret del af dine fremtidige vaskevaner.

Bambus strømper uden elastik i sort
Blog

Åndbare strømper – Hvad er åndbare sokker?

Åndbare strømper er en populær type strømper, der er designet med specielle materialer, der tillader luft at cirkulere rundt om fødderne. Disse strømper har mange fordele for brugeren, herunder øget komfort, mindre sved og lugt samt en reduceret risiko for skader. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad åndbare strømper er, og hvorfor de er blevet så populære.

Fået kølende tøj af bambus
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I denne artikel vil vi se på, hvad kølende tøj er, og hvordan det virker. Afslutningsvis dykker vi ned i, hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Min kurv
Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.