Gratis fragt på alle bestillinger i dag - gælder kun med DAO pakkeshop*
GRATIS FRAGT! PÅ ALT BAMBUS - T.O.M SØNDAG D. 06.02.23
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Hvad er forskellen på hamp og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på tekstil af hamp og bambus?

Bambustekstil og hamp tekstil er begge bæredygtige alternativer til traditionelle tekstiler som bomuld og polyester. Men selvom de begge er bæredygtige, er der nogle væsentlige forskelle mellem de to. Det vil jeg i denne artikel – forsøge – at gøre dig klogere på.

Læs artiklen
Hvorfor er søvn så vigtigt?
Søvn

Hvorfor er søvn vigtigt?

Søvn er faktisk ikke for sjov, men en af de vigtigste faktorer for, at vores kroppe fungerer. Jeg har efter en lang omgang læsning fra søvnforskere, forsøgt at formidle hvorfor søvn er så vigtigt for os mennesker. Det er nemlig ikke kun korttidshukommelse, som er konsekvenserne ved for lidt søvn, det kan også være kroniske sygdomme og/eller generelle sygdomsforløb i sigte.

Læs artiklen
Hvad er forskellen på silke og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på silke og bambus?

Der er ingen tvivl om, at både bambus og silke er materialer, som har en masse fordele og ikke mindst ligheder mellem hinanden. Jeg dykker i denne artikel ned i, hvordan bambus og silke bliver produceret, og prøve at give et svar på, hvad der er bedst – på trods af, at det er individuel smagssag.

Læs artiklen
Guide Får du for lidt søvn, og hvad er konsekvensen
Søvn

Får du for lidt søvn, og hvad er konsekvensen?

Der skal formentligt ikke herske meget tvivl om, at søvn er essentielt for, at vores hverdag fungerer.
Det er – heldigvis – ikke bare en skrøne, hvor vigtig søvnen er. Det er alfa-omega for, at vores fysiske og psykiske velbefindende kan trives og vedligeholdes. Men, hvad er for lidt søvn egentligt, og hvad er konsekvensen heraf?

Læs artiklen
Hvad er forskellen på bomuld og bambus
Viden

Hvad er forskellen på bomuld og bambus?

Bambus, bomuld, uld, polyester eller whatever? Mulighederne og kombinationerne er mange. Vi vil i dette blogindlæg forsøge at gøre den almene forbruger klogere på forskellene mellem bambus og bomuld – OG hvad er egentligt bedst for dig, mig og vores eftergængere?

Læs artiklen
OEKO-TEX CERTIFICERING, hvad betyder det?
Blog

Hvad betyder OEKO-TEX certificering?

OEKO-TEX certifikatet sørger ganske kort og enkelt blot for, at du kan hoppe i dit tøj med god samvittighed. Det er imidlertid den mest kendte – og anerkendte – tekstilcertificeringen på verdensmarkedet, og fungerer som din sikkerhed for at gå med ikke-skadeligt tøj.

Læs artiklen
Min kurv
? Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.