Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Hvad er bambus viskose egentligt? Vi dykker ned i bambusviskose i denne artikel
Viden

Hvad er bambus viskose?

Vi får ofte rigtig mange spørgsmål om, hvad bambus viskose egentligt er. I denne artikel kan du læse hele processen i bambus fra skov til tekstil, og lære om, hvordan det egentligt kan lade sig gøre, at tage en af de hårdeste materialer, og lave dem så bløde, som bambus er.

Læs artiklen
Bambus tekstilpleje Vask & vedligeholdelse af dit bambustøj
Guides

Bambus tekstilpleje: Vask af bambustøj

Selvom bambus er en holdbar og bæredygtig tekstilfibre, kræver det stadig en vis grad af pleje for at opretholde tøjets kvalitet og holdbarhed. Heldigvis er det nemt at pleje dit bambustøj, når du ved hvordan, du skal gøre. I denne artikel vil vi give dig 10 enkle råd til at vaske og vedligeholde dit bambustøj, så det holder sig blødt, lækkert og i god stand i længere tid. Følg disse råd og få mest muligt ud af dit bambustøj, samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk og tager et skridt mod en mere bæredygtig garderobe.

Læs artiklen
Hvad er forskellen på tekstil af polyester og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på tekstil af polyester og bambus?

Når du blander bambus med polyester, så får du et sjovt blandingprodukt, som giver mening for at nedkæmpe fast-fashion: bæredygtigt blødt tøj med en stærk holdbarhed. Men kan det virkelig passe, at de to tekstiler går så godt i spænd med hinanden? Tjo, det kan det, men de kunne faktisk ikke være mere forskellige! Hvilken forskel er der så på de to tekstiler? Det vil jeg forsøge at gøre dig klogere på.

Læs artiklen
Hvad er forskellen på tekstil af hør og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på tekstil af hør og bambus?

Det gode ved hør- og bambustekstil er, at de begge er bæredygtige i forhold til andre tekstiler såsom bomuld. Men hvis ingen af dem kræver andet end jordens ressourcer, og de bruges til eksakt det samme formål, hvad adskiller dem så egentligt fra hinanden? Det vil jeg forsøge at give dig svaret på her.

Læs artiklen
Sådan undgår du skæve tæer
Viden

Sådan undgår du skæve tæer

Pres dine fødder ned i dine strømper, og så er du klar til en ny dag! Eller hvad? At presse sine fødder ned i sine strømper er faktisk ikke sundt for hverken dine tæer eller dig. Hvis der ikke er nok plads til dine fødder i strømperne, så kan det resultere i skæve tæer. Derfor spiller dit valg af strømper en betydningsfuld rolle for dit velvære.

Læs artiklen
7 imponerende facts om bambus
Viden

7 imponerende facts om bambus

Bambus? Det er da noget, som pandaen spiser. Jo bevares, det er selvfølgelig rigtigt nok. Men, der er faktisk en helt masse andet, som bambus er både godt for og kan. Så du kan godt glemme alt om, at bambus kun er til for pandaerne. Du vil i dette indlæg derfor blive præsenteret for bambussen, hvad det er og hvad den kan. Så lad og se at komme i gang med at se på syv imponerende fakta om bambus.

Læs artiklen
Min kurv
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.