KUN I DAG! GRATIS fragt med DAO til pakkeshops*
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Hvem er vi?

Vi er hjernerne bag Bambuni

Vi er to passionerede iværksættere, der med hver vores ekspertise driver Bambuni Denmark. Vi brænder for at levere miljøvenlige bambusstrømper og bambusundertøj i højeste kvalitet. 

Når du handler hos Bambuni.dk, sørger vi til enhver tid for, at du både får det bedste produkt på markedet og ikke mindst den bedste kundeservice. 

Asgers erfaring inden for tekstil og beklædning går mere end 10 år tilbage. Butiksbestyrer, selvstændig jeans-sælger og rådgiver er blot nogle af de mange titler, der beskriver Asgers kompetencer inden for tøjbranchen. 

Asger tilføjer værdi til Bambuni Denmark, når han til dagligt står for produktionen af vores bambusstrømper og bambusundertøj, kundekontakt, salg og ikke mindst markedsføring. 

Anders er spydspidsen inden for webudvikling, hvilket også er hans virke hos Bambuni Denmark. Han arbejder målrettet efter at finde nye metoder til at gøre Bambuni.dk til en brugervenlig webshop, hvor du nemt bestiller dine bambusstrømper og dit bambusundertøj.

Anders er ligeledes motoren bag vores facebookside – Bambuni Denmark – og vores Intagramprofil – Bambuni_denmark – hvor du får et indgående indblik i vores arbejde med bambusstrømper og bambusundertøj.

Meget god!
★★★★★

5,0 ★
5,0 ud af 5 stjerner
28 anmeldelser

Du kan læse flere anmeldelser fra vores super søde kunder.

Virkelig god kvalitet – bløde og behagelige og meget vanedannende. Super levering og gode priser!

Jeg har tidligere bare brugt de billige fra Føtex. 10 par for en hund. Men efter at have prøvet Bambuni, bruger jeg ikke andet. De absolut bedste strømper …

Fantastiske strømper, ingen sømme der genere i skoen, bløde og lækre i kvaliteten. Dem vil jeg klart anbefale.

Vi er populære på Facebook!

Du kan roligt stole på vores mange kunder, der hver dag anmelder vores bløde kvalitets bambusstrømper og bambusundertøj på Facebook.

Vi får desuden også ros for vores gode kundeservice og vores hurtige levering. 

Læs gerne endnu flere anmeldelser fra vores tilfredse kunder.

Min kurv
🎁 Køb for 399,00 kr. mere og få fri fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.