Ferielukket t.o.m. 2.1.24 - vi kommer stærkt tilbage
Previous slide
Next slide
Live chat

Søg

Cart 0 0,00 kr.
Kurv
Ferielukket t.o.m. 2.1.24
Previous slide
Next slide
Cart 0 0,00 kr.

Bambuni fragtprincipper

I stedet for at have 3-4 forskellige fragtleverandører til at levere vores pakker ud til kunderne, har vi valgt kun at tilbyde levering af DAO. Generelt for webshops i Danmark er det meget normalt at tilbyde 4 forskellige fragtmuligheder for kunderne. Vi har taget et aktivt valg om at gå den anden vej. Vi har cirka 1.000 pakker som dagligt forlader matriklen, og i stedet for at der kommer 4 varevogne fra 4 forskellige selskaber alle sammen med retning mod Kolding eller Fredericia. Vi bruger kun én mulighed, så alle vores pakker kommer afsted med samme bil. Dette er med til at sikre, at vi ikke bruger unødvendige ressourcer på ingenting.

Vi samarbejder med DAO, som lige nu – primært – leverer med deres 450 eldrevne scootere til at levere pakker samt 10 nye elbiler for at udfase biler med fossilt brændstof og erstatte dem med biler med en mere grønprofil. Dette går hånd i hånd med Bambunis visioner, hvor vi agter at tage så mange små initiativer for at mindske vores brug af emballage og unødvendig slid på planeten.

Vi gør ligeledes, hvad vi kan, for at fragte så mange af vores bambusvarer via skib, da det er mindst slidende for miljøet. Derfor har vi også valgt at rykke dele af vores produktion til Danmark og Polen, hvilket gør, at vi mindsker afstanden på vores fragt, samt har nemmere adgang til at kontrollere udledningen fra vores leverandører. Desværre er det ikke altid muligt for os at holde os til at bruge kort fragt eller skib, da efterspørgslen på vores produkter nogle gange kan melde udsolgt, længe før vi forudser. Det gør – desværre – at vi i sjældne nødstilfælde bruger fly, men altid med nøje overvejelse for hvor vigtigt det er at få produktet hjem hurtigt.

Min kurv
Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.