Ferielukket t.o.m. 2.1.24 - vi kommer stærkt tilbage
Previous slide
Next slide
Live chat

Søg

Cart 0 0,00 kr.
Kurv
Ferielukket t.o.m. 2.1.24
Previous slide
Next slide
Cart 0 0,00 kr.

Guide: Sådan folder du dit stræklagen

Folde stræklagen sammen - Bambuni
Vi kender alle at nå til bunden af vasketøjskurven, og nederst ligger facon- eller kuvertlagnet og kalder, vi orker det bare ikke - for det er bøvlet at lægge sammen. Vi har ENDELIG fundet den hurtigste, nemmeste og flotteste måde, så du kan lægge dit stræklagen sammen uden frustrationer.

Slut med krøllede stræklagner en gang for alle

Vi kan hurtigt blive enige om, at der ikke er noget federe end at lægge et stræklagen på sengen. Men, alt godt kommer sjældent alene, for det er et mindre hhelvede at folde stræklagnet pænt sammen til en tur i skabet indtil, det skal bruges igen.

Det skal være slut, så alt godt vedrørende stræklagner kommer helt alene en gang for alle. Jeg har nemlig langt om længe fundet den nemmeste måde at lægge stræklagner sammen på.

Lad os komme direkte til guiden. Jeg har lavet en video, og skrevet trinene under, så lad os endelig komme i gang.

1. Læg dit stræklagen ud

2. Tag fat på ydersiden på to af hjørnerne

3. Fold stræklagnet over sig selv

4. Fold stræklagenet mod midten fra hver ende

5. Fold den ene ende ind i den anden

6. Læg det ind i skabet og vær glad for, at du nu kan have 5 stræklagner på samme mængde plads som 2 normalt fylder

Nu skal du aldrig bekymre dig om at folde stræklagenet sammen derhjemme. Hvis du har fået plads til et par ekstra i skabet grundet ovenstående, kunne du jo passende opgradere med et bambus kuvertlagen eller et bambus faconlagen

Du kan også læse:

Hvad er forskellen på silke og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på silke og bambus?

Der er ingen tvivl om, at både bambus og silke er materialer, som har en masse fordele og ikke mindst ligheder mellem hinanden. Jeg dykker i denne artikel ned i, hvordan bambus og silke bliver produceret, og prøve at give et svar på, hvad der er bedst – på trods af, at det er individuel smagssag.

Bambus sengetøj i beige fra Bambuni
Guides

Guide: Hvor ofte skal man skifte sengetøj?

Hvor ofte skal man skifte sengetøj, er et spørgsmål vi får utroligt ofte i vores kundeservice. Vi har derfor valgt at få udarbejdet dette blogindlæg, da det omhandler de mest gængse huskeregler, og hvorfor vask af – ‘normalt’ – sengetøj er så vigtigt. Det er en disciplin, du skal lære at mestre – så læs videre, og til ende, så bliver det en inkorporeret del af dine fremtidige vaskevaner.

Bambus strømper uden elastik i sort
Blog

Åndbare strømper – Hvad er åndbare sokker?

Åndbare strømper er en populær type strømper, der er designet med specielle materialer, der tillader luft at cirkulere rundt om fødderne. Disse strømper har mange fordele for brugeren, herunder øget komfort, mindre sved og lugt samt en reduceret risiko for skader. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad åndbare strømper er, og hvorfor de er blevet så populære.

Fået kølende tøj af bambus
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I denne artikel vil vi se på, hvad kølende tøj er, og hvordan det virker. Afslutningsvis dykker vi ned i, hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Min kurv
Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.