Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Guide: Sådan folder du dit stræklagen

Guide: Sådan folder du dit stræklagen

Folde stræklagen sammen - Bambuni
Vi kender alle at nå til bunden af vasketøjskurven, og nederst ligger facon- eller kuvertlagnet og kalder, vi orker det bare ikke - for det er bøvlet at lægge sammen. Vi har ENDELIG fundet den hurtigste, nemmeste og flotteste måde, så du kan lægge dit stræklagen sammen uden frustrationer.

Slut med krøllede stræklagner en gang for alle

Vi kan hurtigt blive enige om, at der ikke er noget federe end at lægge et stræklagen på sengen. Men, alt godt kommer sjældent alene, for det er et mindre hhelvede at folde stræklagnet pænt sammen til en tur i skabet indtil, det skal bruges igen.

Det skal være slut, så alt godt vedrørende stræklagner kommer helt alene en gang for alle. Jeg har nemlig langt om længe fundet den nemmeste måde at lægge stræklagner sammen på.

Lad os komme direkte til guiden. Jeg har lavet en video, og skrevet trinene under, så lad os endelig komme i gang.

1. Læg dit stræklagen ud

2. Tag fat på ydersiden på to af hjørnerne

3. Fold stræklagnet over sig selv

4. Fold stræklagenet mod midten fra hver ende

5. Fold den ene ende ind i den anden

6. Læg det ind i skabet og vær glad for, at du nu kan have 5 stræklagner på samme mængde plads som 2 normalt fylder

Nu skal du aldrig bekymre dig om at folde stræklagenet sammen derhjemme. Hvis du har fået plads til et par ekstra i skabet grundet ovenstående, kunne du jo passende opgradere med et bambus kuvertlagen eller et bambus faconlagen

Du kan også læse:

Bambus strømper uden elastik i sort
Blog

Åndbare strømper – Hvad er åndbare sokker?

Åndbare strømper er en populær type strømper, der er designet med specielle materialer, der tillader luft at cirkulere rundt om fødderne. Disse strømper har mange fordele for brugeren, herunder øget komfort, mindre sved og lugt samt en reduceret risiko for skader. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad åndbare strømper er, og hvorfor de er blevet så populære.

Fået kølende tøj af bambus
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I denne artikel vil vi se på, hvad kølende tøj er, og hvordan det virker. Afslutningsvis dykker vi ned i, hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Hvad er bambus viskose egentligt? Vi dykker ned i bambusviskose i denne artikel
Viden

Hvad er bambus viskose?

Vi får ofte rigtig mange spørgsmål om, hvad bambus viskose egentligt er. I denne artikel kan du læse hele processen i bambus fra skov til tekstil, og lære om, hvordan det egentligt kan lade sig gøre, at tage en af de hårdeste materialer, og lave dem så bløde, som bambus er.

Bambus tekstilpleje Vask & vedligeholdelse af dit bambustøj
Guides

Bambus tekstilpleje: Vask af bambustøj

Selvom bambus er en holdbar og bæredygtig tekstilfibre, kræver det stadig en vis grad af pleje for at opretholde tøjets kvalitet og holdbarhed. Heldigvis er det nemt at pleje dit bambustøj, når du ved hvordan, du skal gøre. I denne artikel vil vi give dig 10 enkle råd til at vaske og vedligeholde dit bambustøj, så det holder sig blødt, lækkert og i god stand i længere tid. Følg disse råd og få mest muligt ud af dit bambustøj, samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk og tager et skridt mod en mere bæredygtig garderobe.

Min kurv
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.