Gratis fragt på alle bestillinger i dag - gælder kun med DAO pakkeshop*
GRATIS FRAGT! PÅ ALT BAMBUS - T.O.M SØNDAG D. 06.02.23
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Guide: Sådan folder du dit stræklagen

Folde stræklagen sammen - Bambuni
Vi kender alle at nå til bunden af vasketøjskurven, og nederst ligger facon- eller kuvertlagnet og kalder, vi orker det bare ikke - for det er bøvlet at lægge sammen. Vi har ENDELIG fundet den hurtigste, nemmeste og flotteste måde, så du kan lægge dit stræklagen sammen uden frustrationer.

Slut med krøllede stræklagner en gang for alle

Vi kan hurtigt blive enige om, at der ikke er noget federe end at lægge et stræklagen på sengen. Men, alt godt kommer sjældent alene, for det er et mindre hhelvede at folde stræklagnet pænt sammen til en tur i skabet indtil, det skal bruges igen.

Det skal være slut, så alt godt vedrørende stræklagner kommer helt alene en gang for alle. Jeg har nemlig langt om længe fundet den nemmeste måde at lægge stræklagner sammen på.

Lad os komme direkte til guiden. Jeg har lavet en video, og skrevet trinene under, så lad os endelig komme i gang.

1. Læg dit stræklagen ud

2. Tag fat på ydersiden på to af hjørnerne

3. Fold stræklagnet over sig selv

4. Fold stræklagenet mod midten fra hver ende

5. Fold den ene ende ind i den anden

6. Læg det ind i skabet og vær glad for, at du nu kan have 5 stræklagner på samme mængde plads som 2 normalt fylder

Nu skal du aldrig bekymre dig om at folde stræklagenet sammen derhjemme. Hvis du har fået plads til et par ekstra i skabet grundet ovenstående, kunne du jo passende opgradere med et bambus kuvertlagen eller et bambus faconlagen

Du kan også læse:

Guide Hvad er det bedste sengetøj
Guides

Guide: Hvad er det bedste sengetøj?

Det er et evigt spørgsmål, og der findes jo egentligt ikke et korrekt svar på det. Vi er heldigvis alle sammen forskellige. Jeg har skrevet dette blogindlæg, så det gerne skulle være nemmere for dig at navigere i fordele og ulemper ved de enkelte tekstiler. Som sagt er især sengetøj en smagssag, og hvorvidt du kan lide det hårdt eller blødt, er din sag. Vent, det lød forkert. Jeg mener en rug eller blød overflade. Nu er vi på et sidespor, så vi må hellere komme til sagen. Så håber jeg, at du kan finde DIT næste sengesæt blandt de 7 finalister.

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt
Guides

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt

Du når til bunken af vasketøjskurven og du bliver mødt af et hav af underbukser, der bare venter på at blive lagt sammen. Du ruller med øjnene og lægger hovedet i hænderne. Du kommer jo til at drukne i det… Det magter du simpelthen ikke, og de bliver derfor smidt ind i skuffen – hulter til bulter. De fylder alligevel ikke så meget, so where is the harm in doing that? Men vi har gode nyheder til dig: Sådan behøver det slet ikke at være!

Hvad er forskellen på hamp og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på tekstil af hamp og bambus?

Bambustekstil og hamp tekstil er begge bæredygtige alternativer til traditionelle tekstiler som bomuld og polyester. Men selvom de begge er bæredygtige, er der nogle væsentlige forskelle mellem de to. Det vil jeg i denne artikel – forsøge – at gøre dig klogere på.

Guide: Sådan folder du dine håndklæder
Guides

Guide: Sådan folder du dine håndklæder

Tørretumbleren bipper. Dine håndklæder er nu færdige og dejlig varme, men der er et problem… de skal lægges på plads. Og det er bare noget, som ingen af os ser frem til. Men når alt kommer til alt, så er det bare noget, som skal ordnes. Vi vil i denne guide derfor beskrive og vise dig, hvordan du kan folde dine håndklæder sammen på en overskuelig måde og indbydende måde.

Min kurv
? Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.