Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt
Du når til bunken af vasketøjskurven og du bliver mødt af et hav af underbukser, der bare venter på at blive lagt sammen. Du ruller med øjnene og lægger hovedet i hænderne. Du kommer jo til at drukne i det… Det magter du simpelthen ikke, og de bliver derfor smidt ind i skuffen – hulter til bulter. De fylder alligevel ikke så meget, so where is the harm in doing that? Men vi har gode nyheder til dig: Sådan behøver det slet ikke at være!

Sig farvel til et hav af rod i din skuffe

Underbukser fylder ikke særlig meget i ens skuffer. Derfor ligger det måske også lige til højrebenet, at det nemmeste vil være at smide dem ind i skufferne. Det uoverskuelige hav er nu flyttet fra vasketøjskurven og over i skuffen. Næste gang du åbner skuffen vil du blive mødt af et uoverskueligt syn. Et syn som du næppe gider at stå model til i fremtiden. Gør dit fremtidige jeg en tjeneste og få underbukserne til at fylde endnu mindre og din skuffe til at se mere indbydende ud, når du åbner den. 

Her får du en udførlig guide som viser dig, hvordan du får havet af underbukser til at fylde så lidt som overhovedet muligt og som samtidig giver dig plads til at fylde mere i din skuffe: 

1. Start med at placere underbukserne på den ønskede overflade
2. Fold nu underbukserne ud så de afspejler, hvordan de vil sidde på kroppen
3. Tag fat i de to hjørner på benet
4. Fold dem ind mod den øverste del af midten, så det danner en trekant – og her er det vigtigt, at der efterlades lidt rum mellem kanten og det foldede ben
5. Gentag ovenstående så det foldede ben kommer til at ligge parrallet med det andet foldede ben
6. Tag nu fat i hjørnet af det foldede ben og kanten på den ene side af underbukserne og fold det en smule hen over midten
7. Fold herefter den anden side over til den modsatte side, så de nu overlapper med hinanden
8. Fold nu toppen af underbukserne ned mod midten
9. Put de foldede ben ind i den lille åbning i midten

Sådan! Nu er dine underbukser ikke kun lagt pænt sammen, du har også fået mere plads i din skuffe. Du behøver derfor slet ikke at grue for den næste gang du når bunden af vasketøjskurven og bliver mødt af et hav af underbukser. I stedet for kan det være at du med glæde laver et hovedspring ned i vasketøjskurven og beslutter dig for at lægge dine bambus underbukser sammen som noget af det første. 

Du kan også læse:

Bambus strømper uden elastik i sort
Blog

Åndbare strømper – Hvad er åndbare sokker?

Åndbare strømper er en populær type strømper, der er designet med specielle materialer, der tillader luft at cirkulere rundt om fødderne. Disse strømper har mange fordele for brugeren, herunder øget komfort, mindre sved og lugt samt en reduceret risiko for skader. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad åndbare strømper er, og hvorfor de er blevet så populære.

Fået kølende tøj af bambus
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I denne artikel vil vi se på, hvad kølende tøj er, og hvordan det virker. Afslutningsvis dykker vi ned i, hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Hvad er bambus viskose egentligt? Vi dykker ned i bambusviskose i denne artikel
Viden

Hvad er bambus viskose?

Vi får ofte rigtig mange spørgsmål om, hvad bambus viskose egentligt er. I denne artikel kan du læse hele processen i bambus fra skov til tekstil, og lære om, hvordan det egentligt kan lade sig gøre, at tage en af de hårdeste materialer, og lave dem så bløde, som bambus er.

Bambus tekstilpleje Vask & vedligeholdelse af dit bambustøj
Guides

Bambus tekstilpleje: Vask af bambustøj

Selvom bambus er en holdbar og bæredygtig tekstilfibre, kræver det stadig en vis grad af pleje for at opretholde tøjets kvalitet og holdbarhed. Heldigvis er det nemt at pleje dit bambustøj, når du ved hvordan, du skal gøre. I denne artikel vil vi give dig 10 enkle råd til at vaske og vedligeholde dit bambustøj, så det holder sig blødt, lækkert og i god stand i længere tid. Følg disse råd og få mest muligt ud af dit bambustøj, samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk og tager et skridt mod en mere bæredygtig garderobe.

Min kurv
Køb for 399,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.