Ferielukket t.o.m. 2.1.24 - vi kommer stærkt tilbage
Previous slide
Next slide
Live chat

Søg

Cart 0 0,00 kr.
Kurv
Ferielukket t.o.m. 2.1.24
Previous slide
Next slide
Cart 0 0,00 kr.

Tandplejeren omfavner bambus

Line arbejder i bambustøj fra Bambuni
Tandplejeren Line udskiftede sit fast-fashion klædeskab med bambus for at opleve fuld komfort hele dagen. En anbefaling fra en kollega blev hurtigt til den nye favorit hjemme hos Line.

Vi er blevet betydeligt mere bevidste om, at vi skal passe på vores jord. Derudover er vi også begyndt at se mere kritisk på ”fast fashion”, hvilket forklarer, hvorfor bambus umiddelbart er blevet så populært. Tøjet skal være miljøvenligt og behageligt. Derfor har danskerne for alvor taget tøj af bambusviskose til sig og fundet ud af de mange gode egenskaber

Svedmonsteret tappede Lines glæde

”Øv, øv, øv! Så er svedmonsteret på spil igen!” sådan lød det fra en oprørt Line, der til dagligt sloges med varmen på de lange dage. Der er absolut ingen, som ikke bliver den mindste smule selvbevidst ved lugten af sved. Det samme gjaldt for Line, som kendte alt for godt til sure tæer, svedlugt og toppe, der klistrede sig fast til kroppen. Det skulle vise sig, at en hjælpende håndsrækning fra hendes kollega skulle være det, som hjalp Line af med problemet. 

Kærlighed ved første… bambus-blik?

Efter at have hørt om hendes gener, så kom Lines kollega hende til undsætning: ”Måske kan bambus strømper og bambus toppe hjælpe dig af med problemet!” Dette skulle vise sig at være altafgørende for Line, som i dag kun arbejder i tøj af bambusviskose. Særligt bambus dame toppe og bambus strømper fik hun et godt øje til.

Hun har i sandhed fundet ud af, at bambustekstil har nogle helt særlige kvaliteter. Tøjet er med til at give hendes hud luft og en følelse af frihed, da de antibakterielle og svedabsorberende egenskaber gør, at kroppen kan ånde og holde en passende temperatur – helt uden at gå på kompromis med komforten.

Derfor er valget af bambus en win-win

Når vi sveder, så betyder det, at vores krop aktivt prøver at skille sig af med al den varme, som den har ophobet sig. Hvis du har tætsiddende tøj på og udfører et fysisk krævende arbejde, så sætter svedlugten sig. Vælger du bambus så bliver sveden drevet på flugt ved hjælp af bambusplanten, hvis fibre er omdannet til tekstil, og dens små ”lufthuller”. De er med til, at du vedligeholder en tempereret kropstemperatur, når din krop afgiver sved. Sveden absorberes altså ind i de små ”lufthuller” og begynder straks at påbegynde sin fordampningsproces. Du lægger derfor ikke mærke til, hvordan du lige så stille bliver afkølet. Omvendt forholder det sig selvfølgelig, hvis du står i en situation, hvor du ikke har brug for at blive afkølet. Her flyder stillestående luft igennem de små ”lufthuller”, og giver denne isolerende effekt. Derfor virker bambustekstil på én og samme tid både kølende og varmende.

Derudover er vaskemærket placeret i bambus tøjet i modsætning til de trælse vaskeanmærkninger, der typisk sidder i tøjet. Manglen på vaskemærke betyder, at du ikke vil døje med røde mærker, kløen eller lignende. Du kan derfor sagtens have et lag oven på et andet, og det er noget, som Line er glad for.

Det eneste du derfor vil bemærke er, hvor dejlig blødt og svedabsorberende dit tøj er. 

I dag er Lines arbejdsdag blevet meget mere behagelig, og hun byder nu selvsikkert sine klienterne indenfor, uden at tænke en ekstra gang over om hun mon lugter af sved.

Tag et aktivt valg og bekæmp sved i dit tøj. Vælg bambustøj!

Du kan også læse:

Hvad er forskellen på silke og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på silke og bambus?

Der er ingen tvivl om, at både bambus og silke er materialer, som har en masse fordele og ikke mindst ligheder mellem hinanden. Jeg dykker i denne artikel ned i, hvordan bambus og silke bliver produceret, og prøve at give et svar på, hvad der er bedst – på trods af, at det er individuel smagssag.

Bambus sengetøj i beige fra Bambuni
Guides

Guide: Hvor ofte skal man skifte sengetøj?

Hvor ofte skal man skifte sengetøj, er et spørgsmål vi får utroligt ofte i vores kundeservice. Vi har derfor valgt at få udarbejdet dette blogindlæg, da det omhandler de mest gængse huskeregler, og hvorfor vask af – ‘normalt’ – sengetøj er så vigtigt. Det er en disciplin, du skal lære at mestre – så læs videre, og til ende, så bliver det en inkorporeret del af dine fremtidige vaskevaner.

Bambus strømper uden elastik i sort
Blog

Åndbare strømper – Hvad er åndbare sokker?

Åndbare strømper er en populær type strømper, der er designet med specielle materialer, der tillader luft at cirkulere rundt om fødderne. Disse strømper har mange fordele for brugeren, herunder øget komfort, mindre sved og lugt samt en reduceret risiko for skader. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad åndbare strømper er, og hvorfor de er blevet så populære.

Fået kølende tøj af bambus
Blog

Kølende tøj – hold dig afkølet og komfortabel i varmen

Sommeren kan være en udfordring, når det kommer til at holde sig kølig og komfortabel. Men med det rigtige tøj kan du nemt holde dig afkølet, uden at gå på kompromis med udseendet. Kølende tøj er en ideel løsning til dig, der ønsker at holde sig afkølet i varmen. I denne artikel vil vi se på, hvad kølende tøj er, og hvordan det virker. Afslutningsvis dykker vi ned i, hvorfor det kan være en god mulighed for dig.

Min kurv
Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.