Gratis fragt på alle bestillinger i dag - gælder kun med DAO pakkeshop*
GRATIS FRAGT! PÅ ALT BAMBUS - T.O.M SØNDAG D. 06.02.23
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Tandplejeren omfavner bambus

Line arbejder i bambustøj fra Bambuni
Tandplejeren Line udskiftede sit fast-fashion klædeskab med bambus for at opleve fuld komfort hele dagen. En anbefaling fra en kollega blev hurtigt til den nye favorit hjemme hos Line.

Vi er blevet betydeligt mere bevidste om, at vi skal passe på vores jord. Derudover er vi også begyndt at se mere kritisk på ”fast fashion”, hvilket forklarer, hvorfor bambus umiddelbart er blevet så populært. Tøjet skal være miljøvenligt og behageligt. Derfor har danskerne for alvor taget tøj af bambus til sig og fundet ud af de mange gode egenskaber

Svedmonsteret tappede Lines glæde

”Øv, øv, øv! Så er svedmonsteret på spil igen!” sådan lød det fra en oprørt Line, der til dagligt sloges med varmen på de lange dage. Der er absolut ingen, som ikke bliver den mindste smule selvbevidst ved lugten af sved. Det samme gjaldt for Line, som kendte alt for godt til sure tæer, svedlugt og toppe, der klistrede sig fast til kroppen. Det skulle vise sig, at en hjælpende håndsrækning fra hendes kollega skulle være det, som hjalp Line af med problemet. 

Kærlighed ved første… bambus-blik?

Efter at have hørt om hendes gener, så kom Lines kollega hende til undsætning: ”Måske kan bambus strømper og bambus toppe hjælpe dig af med problemet!” Dette skulle vise sig at være altafgørende for Line, som i dag kun arbejder i bambus tøj. Særligt bambus dame toppe og bambus strømper fik hun et godt øje til.

Hun har i sandhed fundet ud af, at bambustekstil har nogle helt særlige kvaliteter. Tøjet er med til at give hendes hud luft og en følelse af frihed, da de antibakterielle og svedabsorberende egenskaber gør, at kroppen kan ånde og holde en passende temperatur – helt uden at gå på kompromis med komforten.

Derfor er valget af bambus en win-win

Når vi sveder, så betyder det, at vores krop aktivt prøver at skille sig af med al den varme, som den har ophobet sig. Hvis du har tætsiddende tøj på og udfører et fysisk krævende arbejde, så sætter svedlugten sig. Vælger du bambus så bliver sveden drevet på flugt ved hjælp af bambusplanten, hvis fibre er omdannet til tekstil, og dens små ”lufthuller”. De er med til, at du vedligeholder en tempereret kropstemperatur, når din krop afgiver sved. Sveden absorberes altså ind i de små ”lufthuller” og begynder straks at påbegynde sin fordampningsproces. Du lægger derfor ikke mærke til, hvordan du lige så stille bliver afkølet. Omvendt forholder det sig selvfølgelig, hvis du står i en situation, hvor du ikke har brug for at blive afkølet. Her flyder stillestående luft igennem de små ”lufthuller”, og giver denne isolerende effekt. Derfor virker bambustekstil på én og samme tid både kølende og varmende.

Derudover er vaskemærket placeret i bambus tøjet i modsætning til de trælse vaskeanmærkninger, der typisk sidder i tøjet. Manglen på vaskemærke betyder, at du ikke vil døje med røde mærker, kløen eller lignende. Du kan derfor sagtens have et lag oven på et andet, og det er noget, som Line er glad for.

Det eneste du derfor vil bemærke er, hvor dejlig blødt og svedabsorberende dit tøj er. 

I dag er Lines arbejdsdag blevet meget mere behagelig, og hun byder nu selvsikkert sine klienterne indenfor, uden at tænke en ekstra gang over om hun mon lugter af sved.

Tag et aktivt valg og bekæmp sved i dit tøj. Vælg bambustøj!

Du kan også læse:

Guide Hvad er det bedste sengetøj
Guides

Guide: Hvad er det bedste sengetøj?

Det er et evigt spørgsmål, og der findes jo egentligt ikke et korrekt svar på det. Vi er heldigvis alle sammen forskellige. Jeg har skrevet dette blogindlæg, så det gerne skulle være nemmere for dig at navigere i fordele og ulemper ved de enkelte tekstiler. Som sagt er især sengetøj en smagssag, og hvorvidt du kan lide det hårdt eller blødt, er din sag. Vent, det lød forkert. Jeg mener en rug eller blød overflade. Nu er vi på et sidespor, så vi må hellere komme til sagen. Så håber jeg, at du kan finde DIT næste sengesæt blandt de 7 finalister.

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt
Guides

Guide: Fold dine underbukser praktisk og nemt

Du når til bunken af vasketøjskurven og du bliver mødt af et hav af underbukser, der bare venter på at blive lagt sammen. Du ruller med øjnene og lægger hovedet i hænderne. Du kommer jo til at drukne i det… Det magter du simpelthen ikke, og de bliver derfor smidt ind i skuffen – hulter til bulter. De fylder alligevel ikke så meget, so where is the harm in doing that? Men vi har gode nyheder til dig: Sådan behøver det slet ikke at være!

Hvad er forskellen på hamp og bambus?
Viden

Hvad er forskellen på tekstil af hamp og bambus?

Bambustekstil og hamp tekstil er begge bæredygtige alternativer til traditionelle tekstiler som bomuld og polyester. Men selvom de begge er bæredygtige, er der nogle væsentlige forskelle mellem de to. Det vil jeg i denne artikel – forsøge – at gøre dig klogere på.

Guide: Sådan folder du dine håndklæder
Guides

Guide: Sådan folder du dine håndklæder

Tørretumbleren bipper. Dine håndklæder er nu færdige og dejlig varme, men der er et problem… de skal lægges på plads. Og det er bare noget, som ingen af os ser frem til. Men når alt kommer til alt, så er det bare noget, som skal ordnes. Vi vil i denne guide derfor beskrive og vise dig, hvordan du kan folde dine håndklæder sammen på en overskuelig måde og indbydende måde.

Min kurv
? Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.