BLACK WEEK - SPAR MINDST 20% OG OP TIL 60% PÅ HELE SHOPPEN
BLACK WEEK - SPAR 20-60% PÅ HELE SHOPPEN
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Tandplejeren, der arbejder i bambustøj

Bambus er meget fremme for tiden, og vil nok også fylde mere og mere i fremtiden inde for tøjbeklædning. Danskerne har for alvor taget bambus og bambustøj til sig og fundet ud af de mange gode egenskaber, som bambus indeholder.

Det samme gør sig gældende for tandplejeren Line, der for alvor har fundet kærligheden til bambustøjet. Sure tæer, svedlugt og toppe, der klistrede sig fast til kroppen var noget, Line kendte alt for godt.

“Har du prøvet bambus strømper?”

”Måske kan bambus strømper og toppe hjælpe dig af med generne”, sagde hendes kollega en dag.

Sætningen skulle vise sig at være altafgørende for Line, der i dag kun arbejder i bambustøj fra Bambuni. Særligt dametoppene og bambus strømperne har vist sig at være en life-saver!

Hun har i sandhed fundet ud af, at bambustøj har helt særlige kvaliteter. Bambustøjet er med til at give hendes hud luft og frihed, da de antibakterielle og svedtransporterende egenskaber gør, at kroppen kan ånde og holder en passende temperatur.

Lines arbejdsdag er nu blevet meget mere behagelig, og hun tager nu selvsikkert imod klienterne uden frygt for, om hun mon lugter af sved.

Irriterende vaskemærkninger, som ofte sidder i tøjet, slipper hun også for. Hos Bambuni trykker vi nemlig vaskemærkerne i bambustøjet i stedet.

Blog indlæg omkring Line G. – Tandplejer, Esbjerg.

Min kurv
🎁 Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.