DAO 34 kr. – gratis over 399 kr. – 1-2 dage
Fri fragt ved køb over 399 kr.  DAO dag til dag-levering    90 dages pengene tilbage garanti

Tandplejeren, der arbejder i bambustøj

Bambus er meget fremme for tiden, og vil nok også fylde mere og mere i fremtiden inde for tøjbeklædning. Danskerne har for alvor tage bambus til sig og fundet ud af de mange gode egenskaber, som bambus indeholder.

Det samme gør sig gældende for tandplejeren Line, der for alvor har fundet kærligheden til bambustøjet. Sure tæer, svedlugt og toppe, der klistrede sig fast til kroppen var noget, Line kendte alt for godt.

“Har du prøvet bambus strømper?”

”Måske kan bambus strømper og toppe hjælpe dig af med generne”, sagde hendes kollega en dag.

Sætningen skulle vise sig at være altafgørende for Line, der i dag kun arbejder i bambustøj fra Bambuni. Særligt dametoppene og bambus strømperne har vist sig at være en life-saver!

Hun har i sandhed fundet ud af, at bambustøj har helt særlige kvaliteter. Bambustøjet er med til at give hendes hud luft og frihed, da de antibakterielle og svedtransporterende egenskaber gør, at kroppen kan ånde og holder en passende temperatur.

Lines arbejdsdag er nu blevet meget mere behagelig, og hun tager nu selvsikkert imod klienterne uden frygt for, om hun mon lugter af sved.

Irriterende vaskemærkninger, som ofte sidder i tøjet, slipper hun også for. Hos Bambuni trykker vi nemlig vaskemærkerne i tøjet i stedet.

Blog indlæg omkring Line G. – Tandplejer, Esbjerg.

Gør som tusindvis af andre – Prøv Bambuni bambustøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Facebook Messenger chat med os

Bambuni.dk


Anbefalinger


Vind 12 par sokker!

Du tilmelder dig samtidig til nyhedsbrevet med inspiration, seneste tilbud, nyheder samt information om aktuelle kampagner. Jeg acceptere samtidig betingelserne.

VisaMastercardAmex  

Copyright 2020 © Bambuni - CVR. 3908 3310

0