Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

OEKO-TEX® standard 100-certificering

Vi skriver alle steder, at vores bambustekstiler er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, men hvad dækker denne certificering over, og hvad betyder det egentlig for dig som forbruger, at vi kan sikre dig denne standard?

OEKO-TEX® Standard 100 har til formål at sikre forbrugerne mod indhold af skadelige stoffer – eller ”Standard 100 by OEKO-TEX®”- som det hedder officielt, og er din garanti for, at alle de produkter du køber gennem os, er uden skadelig kemi. Når et produkt er blevet certificeret i forhold til OEKO-TEX® Standard 100 betyder det, at hele produktet er testet for skadelige stoffer på et laboratorium. Her tester de tekstilerne, lynlåse, knapper, sytråd og meget mere. OEKO-TEX® Standard 100 har fået tilnavnet ”Tiltro til tekstiler”, og det omfatter beklædningsprodukter (strømper, undertøj, mm), tekstile produkter til babyer og børn og boligtekstiler, som for eksempel sengetøj.

OEKO-TEX® standard 100 sikrer dig, at vores bambustøj og bambussengetøjet er produceret 100% uden sundhedsskadelige stoffer, pesticider og tungmetaller, som kan være skadelige for mennesker og for vores miljø. Ligeledes er der krav til, hvor meget farve det må afgive.

Vores leverandører af de bambustekstiler, som vi anvender til at producere vores bambustøj og bambussengetøj, er alle sammen OEKO-TEX® standard 100 certificeret. Dette dækker over hele vores store bambussortiment af bambusunderbukser, bambustoppe, bambus T-shirts, bambusstrømper, bambustrusser m.fl.

OEKO-TEX standart 100 bambuni
Min kurv
🎁 Køb for 399,00 kr. mere og få fri fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.