BLACK WEEK - SPAR MINDST 20% OG OP TIL 60% PÅ HELE SHOPPEN
BLACK WEEK - SPAR 20-60% PÅ HELE SHOPPEN
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Bløde pakker til valentinsdag

Hvad er valentinsdag? – læs med her

“Be my valentine”, disse tre ord er næsten umulige at undgå den 14. februar i USA. Vidste du at der på denne dato, bliver sendt mere en 200 mio. kærestebreve.   

Valentinsdag er i år mandag den 14. februar 2022. I Danmark er valentinsdag en forholdsvis ny tradition. Valentinsdag er kendt som en dag hvor man køber blomster, chokolade eller andre former for små gaver til den man elsker. Dagen er også kendt som ”de elskendes helligdag”, dog er det ikke en helligdag i Danmark.

Hvornår kom denne tradition til Danmark?

I 50érne prøvede man første gang at indføre valentinsdag, de mange blomsterhandlere gjorde et ihærdigt forsøg, men danskerne var ikke med på denne nye amerikanske tradition. Det var først senere at vi for alvor begyndte at fejre valentinsdag. Omkring midten af 1990´erne, dukkede det op igen, siden er det gået hurtig. I dag ser man flere og flere tage traditionen til sig, dog er det stadig ikke så stort som i fx USA.
Førhen var det buketter og chokolade som var det foretrukne, men med tiden er det også små gaver som bliver givet denne dag. Vi har selvfølgelig et rigtig godt forslag til hvad du kan købe til den du holder af, på netop denne dag, læs med længere ned i dette opslag.

Hvorfor hedder det valentinsdag?

Hvis man kigger i historiebøgerne, så er der ikke helt enighed om hvorfra valentinsdag stammer, men alle sagn er dog enig om at den romersk-katolske kirke udnævnte en præst ved navn Valentin til helgen.
Præsten Valentin ofrede sit liv for kærligheden, ikke kun til kristendommen, men også til én, eller flere han havde kær. Han blev af denne grund, ofret den 14. februar og fik derfor denne dag som sin egen helligdag. Det er i dag dog ikke længere en helligdag, men en mærkedag hvor man køber små gaver, blomster og skriver kærlige kort til den man holder af.  

Hvad kan man foretage sig af romantiske ting? – Vi giver et par eksempler her

Der er mange gode og sjove ting man kan foretage sig sammen på valentinsdag. At gå en tur i skoven eller ved vandet, kan ofte være romantisk. Vandets skulpen, eller fuglenes kvidderen i trækronerne giver anledning til smil og kram, og så koster denne hyggelige oplevelse ofte ikke noget.
Der er også mange andre hyggelige ting, som en tur i biografen, en tur på cafe eller et restauranten besøg, måske i svømmehallen eller en tur i skøjtehallen. Blot det at være sammen og lave noget andet end det man er vant til, giver anledning til romantik. Vidste du at valentinsdag er blevet mere og mere brugt til enten at fri til den man elsker, eller at gifte sig på denne romantiske dato.

Vores t-shirts og top i dusty rose til kvinder. Disse tre modeller findes også i mange andre farver på vores hjemmeside.

Hvad kan jeg købe til min kæreste? – Vi har gaven du mangler

Hos Bambuni har vi den perfekte gave til din kæreste, både til ham og hende.

Til kvinderne kunne et godt bud være vores bambus trusser, de er super lette at have på og så er de vanvittige bløde. De fås i størrelsen fra S-3XL og kan købes i den klassiske sorte farve, en flot navy blå farve eller den smukke bordeauxrøde farve, som er perfekt til denne dag.

Vores trusser findes i fire forskellige modeller. En klassisk g-strengs model. Hipster modellen som dækker ballerne og sidder pænt på hofterne. Brazilian modellen som er en almindelig trusse. Og sidst den nye tai model, denne minder om brazilian modellen, men som er lidt højere i taljen og skjuler mere af maven. Du finder alle vores forskellige trusser lige her.
Eller hvad med en af vores bambus toppe, de er bløde og rare at have på. Et godt alternativ til en bh på en søndag, eller en tur ned i fitnesscentret.
Vores toppe med brede stropper, t-shirts eller vores nye langærmede t-shirts kunne også være et bud på en god gave. De er åndbare, svedtransporterende og ekstrem bløde at have på. De findes i størrelsen fra S-3XL og i fem smukke farver. Klassiske sort og hvid som kan bruges til alt. En neutral grå, sand eller vores nye dusty rose farve. Alle vores toppe og t-shirts kan du finde her.

Vores t-shirts til mænd findes i tre modeller, med v-hals, o-hals eller i langærmet. De er i forskellige farver, bl.a. denne olivengrønne farve.

Bambus underbukser som din mand vil elske

Den perfekte gave til herrerne kunne være vores bambus underbukser. de findes i størrelsen S-3XL og i mange flotte farver. Du finder dem her, i farverne sort eller navy blå. Eller i den eftertragtede petrol, koksgrå eller bordeaux rød. De har en god pasform, er antibakterielle og svedtransporterende.
Du finder også de nye langærmede t-shirts til herrerne lige her, i farverne sort, navy blå eller lysegrå. Hvis en kortærmede t-shirt er at fortrække, så fås de i farverne sort, hvid, navy blå, koks grå og grøn. De kan enten købes med o-hals eller v- hals. Også disse er ultra bløde og har en god pasform. De passer til alle lejligheder, både som en hverdags t-shirt, under en skjorte eller måske som beklædning under arbejdstøjet.

Alle vores produkter er lavet at 100 % ren bambus, er dejlig bløde, åndbare, svedtransporterende og holder farven og pasformen vask efter vask.
Husk at du kan mikse farver og størrelser på alle vores produkter, og opnå en god rabat.

Læs også vores blogindlæg om “Bambus – Vejen til en mere bæredygtig tøjproduktion”

 

Min kurv
🎁 Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.