FÅ GRATIS FRAGT MED DAO TIL PAKKESHOPS*
Ferielukket t.o.m. 2.1.24 - vi kommer stærkt tilbage
Previous slide
Next slide
Live chat

Søg

Cart 0 0,00 kr.
Kurv
Ferielukket t.o.m. 2.1.24
Previous slide
Next slide
Cart 0 0,00 kr.

Bambus dyne 200×200

1.549,00 kr.

Delbetaling
Delbetaling med Viabill eller Anyday

En bambus dyne 200×200 fra Bambuni er et fantastisk alternativ til din klassiske dobbeltdyne, og vil give dig den helt ideelle komfort og ro til en optimal nattesøvn. Den er fremstillet af 100% bambus fra fyld til overflade, hvilket gør den ekstremt blød, åndbar og antibakteriel. Nettovægt: 2 kg.

Når du vælger at sove med en dyne af bambus, giver du dig selv de bedste forudsætninger for en blød, tung og sund søvn. Bambus er fra naturens side indehaver af en række gode egenskaber, når det kommer til et sundt sengemiljø, uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Vores bambus dyner er både temperaturregulerende, antibakterielle, åndbare, ekstremt bløde og lugtfrie. 

Størrelse: 200×200 cm
Materiale: 100% bambus (inderfor, yderfor og fyld)
Certifikater: OEKO-TEX Standard 100 (BJ025 168641), BSCI & ECOCERT
Specifikationer: 100% bambus fyld
Emballage: Ingen plastik eller unødvendig emballage
Oprindelsesland: Kina

Vi anbefaler at sende din nye dyne til rens 1-2 årligt. Vi anbefaler ikke, at du selv vasker den. Vælger du selv at vaske alligevel, ville vi gøre det efter følgende vejledning:
Vask: 30-40 grader på skånsomt vaskeprogram 
Vaskemiddel: Skånsomt vaskemiddel f.eks.: Bambunis bambus vaskemiddel eller Neutral Flydende Uld & Finvask
Skyllemiddel: Produktet tåler ikke skyllemiddel
Tørretumbling: Ingen tørretumbling

*Vælger du selv at vaske din nye dyne, er du ved fejlvask ikke dækket af garantien.

Optimer din nattesøvn med en kvalitetsrig bambus dyne 200x200

Med vores bambus dyne 200x200 får du en ekstremt blød og kvalitetsfyldt tilføjelse til dit soveværelse. Du vil nemlig nyde godt af bambustekstilet, som fra naturens side er propfyldt med en række remedier som beriger din søvnoplevelse. Så snart du lægger dig under din nye bambus dyne, vil du bemærke de åndbare og temperaturregulerende egenskaber. De sikrer, at du kan bruge den samme dyne hele året rundt, uden at fryse om vinteren eller have det for varmt om sommeren. Næst træder de antibakterielle og svedtransporterende evner frem, og sikrer at miljøet i din seng holdes friskt og bakteriehæmmende hele natten. Endeligt er alle vores bambus dyner lugthæmmende, så de ikke opsamler svedlugt i samme grad som en standard dyne af f.eks. bomuld

Med et tekstilindhold af 100% bambus kan du være helt sikker på, at du vil sove godt med vores bambus dyne 200x200. Den er nemlig ikke kun rig på bambustekstilets naturlige goder, men også ekstremt blød grundet de lange bambustekstilfibre. Hvis du døjer med støvallergi, er vores bambus dyne 200x200 også egnet til dig, da overfladen er antistatisk så bakterier ikke kan trænge ind.

Min kurv
Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.