BLACK WEEK - SPAR 20-60% - UDLØBER TIL MIDNAT
BLACK WEEK - SPAR 20-60% - UDLØBER 23:59 I DAG
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Vask og pleje af dit bambus sengetøj

Blød og åndbar sengetøj fra bambuni.

Arrrh duften af nyvasket sengetøj, findes der noget bedre? Måske nok, men nyvasket bambus sengetøj fra Bambuni, det kan altså noget. Nyvasket sengetøj og en redt seng, giver nemlig en stor komfortfølelse og skaber glæde hos de fleste mennesker. Vi giver dig en guiden til hvordan du vasker dit bambus sengetøj, så det holder sig pænt i mange år.

Sådan anbefaler vi at du vasker dit bambus sengelinnede

Bambus er lige som silke og uld, lidt sart hvad angår vask. Derfor råder vi til at købe et vaskemiddel til dit bambussengetøj, som er anbefalet til silke og uld. Allerbedst et produkt der er egnet til vask af bambusprodukter. Valg af vaskepulver til dit sengetøj og lagner er vigtig, vi råder altid til at man bruger et vaskemiddel uden enzymer i. Enzymer i vaskepulver kan nemlig ødelægge bambussens gode egenskaber og den temperaturregulerende effekt. Bambus sengetøj og lagner bør altid kun vaskes på 30-40 grader. Man kan en sjælden gang vaske ved 60 grader, hvis det er nødvendig. Bambus er fra naturens side antibakterielt, så det er ikke nødvendigt at vaske ved høje grader. Det tætvævet materiale, og det tørre sengemiljø, gør det modstandsdygtigt for husstøvmider og andre bakterier at kunne lev i det. 

Blot et lille bitte tip inden du putter dit bambus sengetøj og lagen ind i vaskemaskinen

Et lille tip, når du skal vaske dit sengetøj. Det er altid en god ide at vaske det med vrangen ud, og at lyne både dit pude- og dynebetræk. Lad det stå 5-8 cm. åben. Så er det nemlig nemt at åbne igen, efter vask.
Fyld altid din vaskmaskine, så skåner du dit sengetøj mest muligt. Du undgår derved at det bliver kastet for meget rundt ved centrifugering. Husk altid at farvesorterer dit vasketøj inden du starter, så du ikke kommer til at misfarve dit sengetøj.

Bambus sengetøj fra Bambuni. Hvor ofte vasker du dit sengetøj

Hvor ofte skal man egentlig vaske sit sengetøj? Du får svaret her

Vidste du at de absorberende egenskaber i bambusfibrene, får dit sengetøj og lagen til at tørre hurtig. Hvis du vasker det om morgenen, så er du allerede klar til at redde din seng samme aften. Men hvor tit skal det så vaskes? Vores anbefaling er at man skifter og vasker sit sengetøj hver 14. dag. På den måde holder det sig pæn og frisk i længst tid. Når dit sengetøj er vasket og skal tørre, så kan du uden problem hænger dit sengetøj op. Dog helst i skyggen hvis du tørre udendørs, dette for at undgå at solen misfarver det. Hvis du vælger at bruge din tørretumbler, så vil det bedste være at bruge et skåneprogram, eller et koldluftsprogram til at tørre dit sengetøj og lagen. På den måde skåner du fibrene i bambussen.

Det perfekte sengetøj og lagen findes

Vi tilbringer meget af vores tid i sengen, vidste du at vi faktisk i gennemsnit bruger 7-9 timer om dagen i sengen. Dette er meget, og giver en masse kropskontakt med sengetøjet og lagnet.

Derfor er det også vigtig med noget godt sengetøj, og nogle gode lagner. Med bambus sengetøj og lagner, vil du føle at det er som at ligge sig på en sky at blødhed. Vores lagner er tætvævet som giver en blød og glat overflade. Det samme gælder også vores sengetøjet som er ultra blødt og tætvævet. Bambus har mange gode egenskaber, og er derfor anvendelig til tekstil produktion og især sengetøj og lagner. Det er fra naturens side, åndbart og antibakterielt, dette gør at din krop få ro og kan ånde om natten. Du får et langt sundere sengemiljø og en bedre nattesøvn. Skift dine gamle bomuldslagner og sengetøj ud med nyt i bambus, og oplev selv forskellen.

Bambus sengetøj og lagner du har i rigtig mange år

Sengetøj og lagner skifter man ikke så tit ud, derfor er det også vigtig at købe noget i godt kvalitet, sådan at det holder i mange år. Derfor har vi også valgt at udstyre vores sengetøj med en solid lynlås i pude- og dynbetræk. Dette for at du nemt kan lukke sengetøjet, og at det bliver på dynen og puden. Indvendig i vores dynbetræk har vi ligeledes valgt at sy indvendige bændler i alle fire hjørner. Dette for at dynen ikke folder i betrækket om natten. Bambus sengetøj er glat og super blødt, derfor kan dynen hurtig glide i betrækket. Dette undgår du hvis du benytter dig at de indvendige bindebåndene. Praktisk og smart, og meget nemt at ligge på igen. Se nedenstående billeder til hvordan du benytter dig at de indvendige bændler i vores dynebetræk. Se alt vores lækre og bløde bambus sengetøj lige her.

Alle vores bløde facon- og kuvertlagner har monteret kraftige elastikker, sådan så det er nemt at ligge om enten top eller boxmadrassen. En god elastik sikre at lagnet ligger glat og flot på madrassen. Dette gør at lagnet bliver på madrassen hele natten, og at du ikke skal bruge tid på at irriterer dig over et lagen der krøller. Se alle vores faconlagner til boxmadrassen lige her. Eller alle vores kuvertlagner til topmadrassen her.

På denne måde kan du step by step, se hvordan man benytter de indvendige bændler i vores dynebetræk. Du binder blot båndet om hjørnet på dyne. på denne måde sikre du dig at dynen ikke folder i betrækket.
På denne måde kan du step by step, se hvordan man benytter de indvendige bændler i vores dynebetræk. Du binder blot båndet om hjørnet på dyne. på denne måde sikre du dig at dynen ikke folder i betrækket.
Min kurv
🎁 Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.