BLACK WEEK - SPAR MINDST 20% OG OP TIL 60% PÅ HELE SHOPPEN
BLACK WEEK - SPAR 20-60% PÅ HELE SHOPPEN
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Hun pakkede kufferten med bambus tøj

På toppen af sygehuset har Nanna den smukkeste udsigt ud over byen og bugten.

Nanna er nyuddannet jordemoder fra Danmark, og har valgt at bosætte sig i Norge. Her har hun fået job på et sygehus, hvor hun arbejder som jordemoder og har en aktiv hverdag, hun går lange ture og står på ski. ”At bosætte sig i Norge kræver kloge valg af tøj og udstyr. Det har jeg heldigvis gjort mig, da jeg investerede i Bambunis bambustøj”. 

T-shirts og leggins i det bedste bambusmateriale med gode egenskaber

Nanna er en aktiv pige, som både holder af at gå lange ture i naturen, og ikke mindst at stå på ski. Faktisk er hun også uddannet skiinstruktør, så hun ved hvad det vil sige at skulle være godt klædt på, når det er koldt. At det var bambus tøj det skulle i kufferten, var ikke noget som hun var i tvivl om. ”Bambunis langærmede t-shirts og leggins, er af blødt materiale som holder mig varm, er størrelsessvarende og åndbart. Alt sammen noget jeg sætter stor pris på i min aktive hverdag i Norge, hvor det til tider kan være koldt”.

Bambus er fra naturens side er et åndbart og tempererende materiale. Det holder kroppen lun når det er koldt, og omvendt køler når det er varmt. Som Nanna skriver, så er tøjet rigtig dejligt at have på når hun er aktiv. Den tempererende effekt gør at hun bliver holdt varm, men ikke bliver ”klam” af sved, da materialet er svedabsorberende og åndbart. Dette er effektivt på bl.a. skibakken, hvor hele kroppen er i bevægelse og man hurtig bliver varm i kroppen.

Klædt i bambus fra inderst til yderst i en travl hverdag

Vi kender alle det at have en travl hverdag, hvor der er run på og kroppen hurtig kan komme til at svede. Dette kender Nanna alt til. At være jordemoder kræver ofte mange timer i akavede stillinger, og her kan man hurtig komme til at svede. ”Jeg har valgt at medbringe strømer og undertøj i bambus fra Bambuni, da det ikke kun er af lækker kvalitet og dejligt blødt at have på. Men også fordi at den gode åndbarhed og pasformen holder mig komfortabel på lange vagter på fødegangen. Jeg oplever ikke at undertøjet gnaver, eller strømperne bliver sure, selv efter lang tid i et par sko”.
Den antibakterielle egenskab i bambussen, gør at vores trusser og strømper holder sig ”friske”, i længere tid end fx undertøj og strømer lavet i bomuld. Dette gør også at du kan nøjes med at vaske det ved 40 grader på et skåneprogram. Og efterfølgende ikke behøves at tørre tumble det, da det tørre enormt hurtig, blot ved at blive hængt op. Så passer du ikke kun godt på dit bambustøj, men også på naturen.
Desuden er alt vores bambus tøj uden irriterende vaskeanvisninger, andre mærker eller syninger der efter en lang dag kan give røde mærker og gøre ondt.

Nanna til blog3

Et godt valg at vælge Bambuni produkter – se hvad Nanna har med i kufferten til Norge lige her

Vi i Bambuni er glade for Nannas valg, da hun valgte at investerer i vores bambus produkter.
”Tak til Bambuni for at holde mig varm og komfortabel i Norges kolde natur, med langærmede t-shirts, leggins, undertøj og strømper. Jeg er taknemmelig for de slidstærke produkter, som jeg har medbragt til Norge. Den eneste fejl jeg har gjort mig er, at jeg ikke pakkede en ekstra kuffert, udelukkende med kvalitetsvare fra Bambuni”.

Du kan her se, de produkter som Nanna valgte at putte i kufferten til Norge.

Vores langærmede bambus t-shirts som du finder her, findes også med korte ærmer i mange flotte farver og i forskellige størrelser.

De leggins Nanna har med til Norge er lange, dem finder du her. De findes også i ¾ model, og som noget nyt så har vi også shorts i to forskellige længder, og i tre forskellige farver. 

Strømperne som Nanna beskriver er i vores lange model, den ser du her. Hvor du også kan finde både footies og ankel strømper i to farver, vi har også herre strømper i mange forskellige farver, og op til størrelse 46-50. dem kan du finde lige her.

Og sidst, vores mange forskellige modeller af trusser. De er også i mange fine farver og du kan finde dem alle sammen lige her. De findes i mange størrelser og er ekstremt bløde at have på. 

Tak til Nanna for de pæne ord om vores bambus tøj. Vi ønsker dig alt godt i dit nye job i Norge.
De bedste hilsner fra teamet i Bambuni.

Læs også om Tandplejeren, der arbejder i bambustøj

 

Min kurv
🎁 Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.