BLACK WEEK - SPAR MINDST 20% OG OP TIL 60% PÅ HELE SHOPPEN
BLACK WEEK - SPAR 20-60% PÅ HELE SHOPPEN
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Gode gaveidéer til fars dag

Skru op for forkælelsen på fars dag – læs med her og se vores eksempel på lidt gaveideer til ham vi alle har kær

Fars dag er lige om hjørnet, har du styr på gave til din farmand? Vi giver et par eksempler til hvad du kunne købe til din far, læs med her.
De fleste fædre vil mene at det er fars dag hver dag. Fars dag falder altid på grundlovsdag som er den 5. juni. Dagen er en god anledning til at fejre ham vi alle har kær, nemlig farmand. Din far fortjener det bedste. Om du overrasker ham med en hjemmelavet tegning, en blød pakke eller en god øl. Så er vi sikre på at din far vil føle sig værdsat.

Hvornår fejre vi fars dag i Danmark og hvor stammer det egentlig fra?

Fars dag bliver altid fejret på grundlovsdag, som er den 5. juni. Oprindelig stammer fars dag fra USA, hvor en kvinde i 1910 tog initiativ til fars dag. Med inspiration fra mors dag, syntes hun også at der skulle være en dag der hyldede alle fædre. Først skulle dagen være faldet på hendes egen fars fødselsdag den 15. juni. Men da dette ikke kunne lade sig gøre, blev datoen den 5. juni. Fars dag blev indført første gang i Danmark i 1935. I de nordlige lande prøvede handelsorganisationerne at koordinere fars dag, således at det lå nøjagtig et halvt år efter mors dag. Men ved en fejl, glemte den danske handelsorganisation at informere offentligheden om den nye dato. Derfor afholdes fars dag den dag i dag, fortsat på samme dag, nemlig grundlovsdag den 5. juni.

Hvad er den perfekte gave til manden der har alt – hvad giver du din far?

Hvad er den perfekte fars dags gave til manden der har alt? Det kan være svært at købe en gave til din far, da han ofte har alt. Men vi kommer med et par bud lige her, som du måske kan bruge. Ting til grillen er altid et hit bland mænd, eller hvad med en god øl, som måske passer til netop den gode steg i skal grille på fars dag? En god bog, et stykke værktøj eller tilbehør til bilen, er også gode ideer til en gave. Hvis du og din far er mere til den aktive side, så kunne en tur på gokart banen, eller på tennisbanen være en mulighed. En tur i biffen med popcorn og sodavand er altid hyggeligt, og hvis man har en fælles interesse for film, kunne det lige være noget for dig og din far. Lige meget hvad, så vil din far nyde et par hyggelige timer sammen med dig og måske dine søskende på fars dag. Det kunne også være at din far skulle have en blød pakke, måske hans garderobe trænger til lidt fornyelse. Bambuni har budet på et par bløde pakker du kunne købe til din far. Se med her.

Bløde pakker der helt sikkert vil falde i god jord hos din farmand

Om din far er ung med de unge, eller klassisk neutral, så har vi gaven der passer perfekt til ham. Vi giver her et par eksempler på, hvad der måske kunne blive en del af hans garderobe. Måske han allerede har styr på sit outfit, eller måske du kan give ham en hjælpende hånd med lidt fornyelse.

Bløde bambus T-shirts med korte og lange ærmer
Vores bambus T-shirts er produceret i 95% bambus materiale og 5% elastan. Begge dele er med til at gøre T-shirten ekstremt blød og dejlig strækbar at have på. Den er med sit bambus materiale svedabsorberende og antibakteriel. Dette gør at bambus T-shirten holder sig frisk og lugtfri i længere tid, end fx en T-shirts i bomuld. Den er åndbar og temperaturregulerende, to gode ting som gør at den kan bæres hele året, både sommer og vinter. Vores bambus T-shirts er i to forskellige modeller, med V-hals og O-hals. Begge modeller er gode under en skjorte, under arbejdstøj, eller løsthængende til et par jeans. Modellen med O-hals findes også med lange ærmer og kan bl.a. bruges som skiundertrøje eller på fodboldbanen. Du finder alle vores modeller og størrelser lige her.

Bambus underbukser der ikke kravler op og har en god pasform
De fleste mænd hader når deres underbukser kravler op og generelt sidder dårligt. Vores underbukser er i blød bambus materiale og har en rigtig god pasform. De sidder godt omkring livet med en blød og solid elastik og er med forstærket stof i skridtet.  Alle de nødvendige vaskeanvisninger er trykket i stoffet, så din far er fri for irriterende mærker eller syninger. En komfortabel underbuks til din far, som er blød og behagelig at have på, også efter en lang dag. Som noget nyt kan vi også tilbyde long johns, en lang underbuks som er blød, åndbar og behagelig at have på. Se alle farver på vores tights lige her.

Få en god rabat på de koksgrå og bordeaux tights ved brug af koden farsdag20

Friske fødder med bløde bambus strømper
Er din farmand en af dem der får sure sokker i skoen, så skulle du give ham et par bambus strømper i fars dags gave. Strømper produceret i bambus materiale har mange gode fordele og er med til at give en god fodkomfort. De er svedabsorberende og antibakterielle, som er med til at give en lugtfri og frisk strømpe. Vi har et stort udvalg af farver og modeller, se dem alle sammen lige her.

Vi er sikker på at din far vil elske at få en blød pakke fra Bambuni på fars dag den 5. juni.

Hos Bambuni har vi bløde pakker til fars dag. Et bredt udvalg af strømper, underbukser og forskellige modeller af T-shirts. Lige nu er der 20% på udvalgte underbukser. Brug koden farsdag20 ved køb af koksgrå eller bordeaux underbukser til herre.
Min kurv
🎁 Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.