BLACK WEEK - SPAR MINDST 20% OG OP TIL 60% PÅ HELE SHOPPEN
BLACK WEEK - SPAR 20-60% PÅ HELE SHOPPEN
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Forkæl din mor på mors dag

Blomster og bløde håndklæder fra Bambuni, i gave til din mor på mors dag.

Hvad er mors dag egentlig og hvornår falder dagen i år? – læs med her i opslaget

Mors dag er den anden søndag i maj. Dagen er en uformel og hyggelig dag, til ære for alle mødre. Mors dag er dagen hvor vi siger alle mødre tak, tak for livet og kærligheden som de giver.
I år falder mors dag søndag den 8. maj 2022. På mors dag er det tradition for de fleste at købe en buket blomster, eller lidt godt chokolade til sin mor. Hos Bambuni har vi bløde pakker, som vi er sikker på at din mor vil elske at få.

Hvor stammer mærkedagen mon fra og hvornår startede det?

Det kommer vel ikke bag på nogle, at netop denne hyggelige og smukke mærkedag er amerikansk. Mærkedagen der ære moderskabet stammer fra USA, og kvinden bag mors dag hed Anna Jarvis. Hun fik i 1907 ideen til denne særlige dag, da hun d. 12 maj 1907 afholdt et mindearrangement for at ære sin egen mor. Efterfølgende år voksede begivenheden, og i dag er det en helligdag i USA. Mors dag er ikke en helligdag i Danmark, men blot en tradition, hvor vi hejser flaget og køber en smuk buket til de mange mødre som vi elsker at ære.

Hvornår kom denne hyggelig og smukke tradition om at ære alle mødrene til Danmark?

Den første gang vi fejrede mors dag i Danmark var den 12. maj 1929. Det kom som et initiativ fra rigsdagsbetjenten Christian Svenningsen, som havde være soldat i USA og havde der stiftet bekendtskab med ”mors dag”. Han oplevede at Amerikanerne på en bestemt dag, gav mødre en særlig opmærksomhed og ærede dem. Senere i 1929 på en blomsterudstilling i Forum, blev ideen til en mærkedag præsenteret. Siden hen er det blevet en dag vi markere hvert år, den anden søndag i maj. I år falder dagen på den 8. maj 2022. Christian Svenning, som var en del af ’De Allieredes Danske Vaabenfæller’. Var med til at stifte ’Komiteen for Moders Dag’. Ideen dengang var, at mors dag var en dag, som skulle bruges på at samle penge ind til mødre der havde mistet sønner i krigen, og til krigsenker. Senere blev det til at man samlede penge ind til Mødrehjælpen, for at kunne hjælpe dem. I dag er mors dag, en dag hvor vi ære alle mødre og siger dem tak for kærligheden.

Hvordan forkæler jeg min mor den 8. maj? – Hvad er en god mors dags gave?

Mors dag er en årlig tradition, og en god måde at vise din mor, at du tænker på hende. Jo mere man tænker på en gave, jo svære bliver det. Derfor har vi et par gode bud på hvad du kunne forkæle din mor med søndag den 8. maj i år. Et gavekort til en Wellness oplevelse, eller en tur ud og få lidt god mad på en cafe. Disse ting er altid hyggelige, og sikkert noget som din mor vil sætte pris på. En gåtur langs vandet, eller i en ny udsprunget skov til maj, er også en sikke vinder. Din mor vil holde af at komme ud i den friske natur, med dig under armen. En smuk buket blomster, et magasin for kvinder, eller en god plade chokolade vil sikkert også skabe glæde, hos de fleste mødre. Hvis du vil give en anderledes gave, og gerne vil forkæle din mor med luksus i topklasse, så har vi en klar anbefaling. Vores bambus produkter fra Bambuni er for alle kvinder og mødre, i alle aldre, modeller og størrelser. Læs med her, hvorfor vi anbefaler netop bløde pakker fra Bambuni.

Forskellige bambus produkter fra Bambuni. Sengetøj, trusser, toppe og shorts. Alt sammen åndbart, svedabsorberende og ekstremt blødt.

Vi har den rette gave med bløde og lækre bambus produkter fra Bambuni

Vores bambus produkter er for alle mødre. Din mor vil sten sikkert elske at få en gave som er smør blød, fugtabsorberende, kropstempererende, åndbar og strækbar. Bambunis produkter har alle disse effekter og egenskaber. Vores trusser, som du kan finde her, findes i fire forskellige modeller, i fem forskellige farver og i størrelse S – 3XL. De er i 95% bambus af høj kvalitet, som gør dem dejlig bløde. De sidste 5% elastan, er med til at gøre dem strækbare, disse to ting gør at de er utrolig bløde og behagelig at have på, også efter en lang og aktiv dag. Vores bambus shorts har samme gode effekt, og findes i to forskellige modeller, en kort og en lang model. De er at finde i 3 forskellige farver, og er som vores trusser, med 95% blød bambus og 5% strækbar elastan. De er anvendelige til praktiske og aktive gøremål fx i haven en sommerdag, eller en søndag på sofaen med en god bog. Find dem lige her. Vores bambus toppe passer perfekt til begge vores shorts modeller. Er i lækkert bambus kvalitet, og findes også i mange fine farver og forskellige størrelser. De er strækbar, er med bredde stropper og har en god pasform. Se alle de smukke farver lige her på vores bambus toppe og T-shirts. 
Alt vores bambus tøj er til alle aldre, modeller og størrelser. Er gode som basis tøj eller til hverdagsoutfittet.

Skal din mor forkæles med lidt ekstra luksus i 100% ren kvalitets bambus?

Hvis du ikke er helt sikker på din mors størrelse og ikke tør at kaste dig ud i at købe tøj til hende. Så har vi silkeblødt sengetøj og lagner i 100% ren bambus. Vores sengetøj og lagner er antibakterielle, åndbare og svedabsorberende. Den temperaturregulerende effekt gør at kroppen tempereres natten igennem. Lagnet eller sengetøjet vil med dets åndbare og svedabsorberende effekt føles svalende mod kroppen. Er ideelt hvis man lider af hedeture, eller generelt bøvler med varmen om natten. Begge dele findes i mange smukke farver, og i forskellige størrelser. Sengetøjet er udstyret med solide lynlås, og lagnerne med en kraftig elastik. Begge dele sikre dig sengetøj og lagner i top kvalitet. Du finder vores mange forskellige sengesæt, lagner og håndklæder lige her. Vi er helt sikker på, at din mor vil elske at få en blød pakke fra Bambuni, på mors dag den 8 maj.    

Læs også om Sengetøj i bambus, hvor lang tid af vores liv bruger vi i sengen?

Min kurv
🎁 Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.