BLACK WEEK - SPAR MINDST 20% OG OP TIL 60% PÅ HELE SHOPPEN
BLACK WEEK - SPAR 20-60% PÅ HELE SHOPPEN
Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Bliv klog på hvad Black Friday er

Hvad går Black Friday ud på - læs med

Black Friday tilbud, timetilbud, køtilbud, slagtilbud.
Kært barn har mange navne, men en ting er sikkert, Black Friday er kommet for at blive.
Black Friday er en dag med gode tilbud i alle mulige former for butikker. Black Friday er altså en stor forbrugsfest hvor butikkerne sænker priserne i bund, og danskere strømmer til for at købe til de bedste priser. Mange bruger dagen til den helt store juleshopping, og her nedenfor vil vi gøre dig lidt klogere på hvad Black Friday egentlig er. Hvor stammer det egentlig fra, og om der virkelig er penge at spare denne dag?

Hvor stammer denne store tilbudsdag fra?

Black Friday Stammer oprindeligt fra Amerika og finder sted fjerde fredagen i november. Dagen blev lavet i kølvandet på Thanksgiving som fejres torsdagen inde. I USA og Canada er Thanksgiving en helligdag. På denne helligdag, har de fleste butikker lukket på Thanksgiving i USA og Canada. Man gjorde derfor dagen efter, altså fredagen til denne tilbudsdag. Så fredagen efter Thanksgiving slår butikker og webshops altså dørene op, til et brag af en tilbudsfest, nemlig Black Friday.

Begivenheden er en måde at skyde julehandlen, og de mange gode tilbud i gang. Jo mere populær begivenheden er blevet, er det efterhånden også kun de færreste butikker der ”kun” holder Black Friday. Mange steder verden over, er det nemlig blevet til BF-dagen, og også Cyber Monday. Der er derfor mange gode tilbud at hente hele ugen.

Black Friday 2021 Bambuni

Hvor kommer navnet fra?

Der findes flere forskellige historier om, hvor navnet Black Friday skulle stamme fra. I disse 2021 tider, kan det da også vække opsigt at det stadig må kaldes Black Friday. Ikke desto mindre er den mest oplagte historie, at navnet Black Friday, er blevet givet denne særlige tilbudsdag. Dette fordi gadebilledet bliver sort af de mange mennesker, som strømmer til butikkerne for at handle gode tilbud. En anden historie, som også kunne holde stik er, at begivenheden er dagen hvor mange butikker vende de røde tal på bundlinjen til sorte tal. Fordi Black Friday uden tvivl er en af årets, hvis ikke årets, største dag for detailhandlen, og dermed den dag de tjener allerflest penge. Hos Bambuni vil du kunne spare penge på vores super bløde bambus sengetøj, find det lige her.

Hvornår kom begivenheden til Danmark?

Den store dag har eksisteret i Danmark i en del år efterhånden. Tilbage i 2013 begyndte de danske webshops at hoppe med på bølgen, og senere kom også de fysiske butikker på banen. År efter år bliver der slået rekorder for, hvor mange penge danskerne bruger på dankorttransaktioner denne særlige fredag. Danskerne bruger op mod 2 mia. kr. på 24 timer, og flere butikker har endda Black Week og altså derfor tilbud hele ugen. Ligeledes trækkes mange af pengene først fra kundernes kort når varerne er afsendt fra webshopsne, grundet travlhed, hvilket kan være et par dage efter Black Friday. Det betyder at der bliver brugt endnu flere penge, end de 2. mia. kr. op til Black Friday i Danmark. 

Tilbudsjagten der kan være en jungle

Der er uden tvivl penge at spare på BF-dagen! Mange butikker og online webshops kører med -20% på hele sortimentet, mens flere butikker har besparelser på op mod 50%. Kigger man rigtig godt efter og virkelig går på tilbudsjagt, så er det faktisk muligt at finde visse ting med en besparelse på helt op til 80%. Det kan altså derfor godt betale sig at have en plan for, hvad du skal købe. Undersøg hvor du kan finde det med størst besparelse, inden du farer afsted mod alle butikkerne, eller klikker ind på alle dine yndlings webshops. Du kunne jo starte med at se hvor meget du kan spare på vores herre bambus strømper.

Hos langt de fleste online butikker kan man tilmelde sig deres nyhedsmail, og dermed være en af de første der får besked om de mange gode tilbud. Det kan altså godt betale dig, hvis du går efter noget bestemt. Du kan spare gode penge på vores bambus strømper til kvinder her.

Læs med om denne begivenhed som også stammer fra USA – Bløde pakker til valentinsdag

Min kurv
🎁 Køb for 499,00 kr. mere og få gratis fragt!
Din kurv er tom.

Du har endnu ikke tilføjet nogle varer.